Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

250 gasten online

 
Stand van zaken zondag 5 juli 2015:
Het bericht dateert alweer van twee dagen geleden, maar we maken er toch even melding van. Volgens Rizesporlular is Çaykur Rizespor geïnteresseerd in de Sloveen Valter Birsa, afgelopen seizoen door AC Milan uitgeleend aan Chievo Verona, en in Tjaronn Chery. Çaykur Rizespor speelde afgelopen seizoen een onbeduidende rol in de hoogste Turkse divisie, waarin het net boven de streep als 15e eindigde. Technisch directeur Hikmet Karaman zou weten dat de transfersom, benodigd om Chery uit Groningen los te weken, meer dan € 5 miljoen zou bedragen, maar hij zou zich hierdoor niet laten afschrikken.

 

"
Çaykur Rizespor blijft onderhandelen met FC Groningen over Tjaronn Chery"

Op dinsdag 7 juli 2015 meldt Rizesporlular dat Çaykur Rizespor met FC Groningen blijft onderhandelen om te trachten Chery te kunnen contracteren. Bovendien zouden de Turken Filip Helander van Malmö willen binnenhalen.

Het zou ons niet verbazen dat we bovenstaande met een korreltje zout moeten nemen en dat FC Groningen en Çaykur Rizespor nog in het geheel niet in onderhandeling zijn.

Op zondag 5 juli schreven we het volgende:

We kunnen ons niet voorstellen dat Çaykur Rizespor past in de categorie clubs waarvoor Chery graag zou willen uitkomen, maar er wordt momenteel in Turkije wel degelijk gespeculeerd over de interesse van de Turkse club in Chery. In elk geval hopen we dat er snel duidelijkheid komt. Hoe eerder de selectie van FC Groningen rond is voor wat betreft de eerste seizoenshelft, hoe beter het is. Het eerste officiële duel van de FC staat al over minder dan een maand op het programma.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.