Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

81 gasten online

 
AD.nl schrijft dat Eric Botteghin aan PSV is aangeboden. Het AD voegt er het volgende aan toe: "Hij lijkt vanwege zijn leeftijd en nog resterende contractduur bij FC Groningen geen serieuze optie." Of de visie van de schrijver van het artikel strookt met die van de clubleiding en staf van PSV zal de toekomst uitwijzen. Duidelijk is wel dat PSV nog op zoek is naar een nummer drie. Gisteren heeft PSV drie nieuwe spelers gepresenteerd, te weten Maxime Lestienne, Gáston Pereiro en Davy Pröpper. Ook de rugnummers zijn gepresenteerd. Het nummer drie is nog niet vergeven.

AD.nl schrijft: "Het is niet toevallig dat dit nummer gekoppeld is aan een positie waarop PSV zich nog wil versterken. Binnen de club is inmiddels de noodzaak onderkend om te proberen een centrale verdediger te strikken. De leiding van PSV kan rekenen op tientallen telefoontjes van zaakwaarnemers en tussenpersonen, waarbij ook Eric Botteghin is aangeboden."

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.