Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

108 gasten online

 
Op woensdag 1 juli jl. schreven wij in dit artikel dat FC Groningen één van de in Deniz Türüc van Go Ahead Eagles geïnteresseerde clubs is. Vandaag meldt Tijmen van Wissing van RTV Oost Sport dat de 22-jarige middenvelder van Go Ahead Eagles op weg lijkt naar FC Groningen. Het is volgens Van Wissing zelfs zó concreet dat het de bedoeling is dat Türüc vrijdag door FC Groningen gepresenteerd wordt. Türüc kan in Groningen een driejarig contract tekenen, aldus Van Wissing. De spelers in kwestie zelf wil er nog niets over zeggen (1, 2, 3). FC Groningen was nog op zoek naar een speler die de concurrentie met Albert Rusnák kan aangaan en lijkt hierin bij Türüc te zijn uitgekomen."Deniz Türüc niet naar FC Groningen maar naar Kayserispor"


We lijken inmiddels in een soap aanbeland te zijn. Volgens Johan Inan, die schrijft voor o.a. AD.nl, lijkt niet FC Groningen maar het Turkse Kayserispor de volgende werkgever van Deniz Türüc te worden.Op AD.nl wordt het bericht inmiddels toegelicht:

Deniz Türüc verruilt Go Ahead Eagles zeer waarschijnlijk voor Kayserispor. De clubs naderen een akkoord over de 22-jarige middenvelder, voor wie in Turkije een driejarig contract klaarligt. Go Ahead Eagles heeft met Kayserispor overeenstemming bereikt over de hoogte van de transfersom. Als beide clubs elkaar vanavond ook in de laatste details vinden, zal de linkspoot vrijdag naar Turkije vliegen om de transfer af te ronden. Türüc is er zelf in hoofdlijnen ook uit met de club, die het afgelopen seizoen in Turkije promotie afdwong naar de Süper Lig. In Kayseri ligt voor de spelmaker een driejarige verbintenis klaar.

Eerder vanmiddag meldde RTV Noord al dat zowel de zaakwaarnemer van Türüc als Peter Jeltema van niets wisten over het vermeende contracteren van Türüc door FC Groningen. RTV Noord schreef:

Türüc' zaakwaarnemer Muaffak Gülçay zegt niets te weten over een transfer. 'Er is niets bekend over FC Groningen', laat hij weten. 'Bij ons heeft zich niemand gemeld van FC Groningen.' Op de vraag of Türüc vrijdag gepresenteerd wordt in de Euroborg antwoordt hij met een duidelijk 'nee'. Ook technisch manager Peter Jeltema van FC Groningen zegt dat de club niet in gesprek is met de middenvelder. 'Ik kan me dan ook niet voorstellen dat er vrijdag een persconferentie is.'

Eerder vandaag schreven we al het volgende:

Türüc kwam dit seizoen in Europees verband al voor de Eagles uit. Aangezien het echter alleen een voorronde van de Europa League betreft zou hij dit seizoen ook voor FC Groningen in de groepsfase van de Europa League mogen spelen (en daarna eveneens ;-) )

Deniz Türüc werd op 29 januari 1993 in Enschede geboren en beschikt over de zowel de Nederlandse als de Turkse nationaliteit. Hij speelde in de jeugd bij Enschedese Boys, FC Twente en De Graafschap, en tekende medio 2012 een profcontract bij Go Ahead Eagles, alwaar de middenvelder nog tot medio 2016 vastligt. In Deventer was hij de opvolger van de naar Beerschot vertrokken Joey Suk.

Interview RTV Oost met Deniz Türüc na degradatie Go Ahead Eagles, mei 2015

Statistieken van Deniz Türüc, met dank aan Soccerway:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.