Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

134 gasten online

 
FC Groningen heeft op de dag dat Eric Botteghin naar Feyenoord is verkast snel zaken kunnen doen met betrekking tot versterking van de selectie. Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden meldt dat FC Groningen de 28-jarige Etiënne Reijnen van SC Cambuur voor drie jaar heeft weten vast te leggen en morgenochtend om acht uur zal presenteren. De 1,90m lange Reijnen beschikte over een gelimiteerde afkoopclausule van naar verluidt een bedrag dat minder bedraagt dan € 500.000.

 

"FC Groningen wil ook nog jonge buitenlandse verdediger contracteren"

Inmiddels bericht Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden dat FC Groningen naast Reijnen ook nog een jonge buitenlandse verdediger wil contracteren. Gezien de recente scoutingsactiviteiten van FC Groningen in Scandinavië en de snelle aanpassingsmogelijkheden van uit deze landen afkomstige spelers lijkt het aannemelijk dat we deze potentiële nieuwe aanwinst in deze contreien dienen te zoeken. Wij berichtten op 14 maart jl. in dit artikel over de interesse van FC Groningen in de 24-jarige Mads Fenger, een Deense centrale verdediger van Randers FC.

Inmiddels bevestigt Jan Mennega dat het Mads Fenger naar verluidt daadwerkelijk is die op het verlanglijstje van FC Groningen prijkt.

Het contract van Mads Fenger bij het Deense Randers FC loopt nog tot 31 december 2016. Volgens Lars Abildgaard, journalist van Randers Amtsavis, zou hij meer dan 10 miljoen Deense kronen (omgerekend meer dan € 1,34 miljoen) moeten kosten bij een transfer naar een andere Deense club. Een niet-Deense club zal ongetwijfeld minder diep in de buidel hoeven te tasten. Randers FC staat na vier speelrondes op een zevende plaats in de hoogste Deense divisie, die uit 12 clubs bestaat.

FC Groningen heeft de media inmiddels het volgende persbericht gestuurd: "Graag nodigen wij u van harte uit voor een bijzondere persbijeenkomst. Morgenochtend, vrijdag 14 augustus, bieden wij u om 8.00 uur een ontbijt aan waarbij wij nieuws zullen presenteren rondom onze eerste selectie. Dit persontbijt wordt gehouden in de Noordlease Business Corner in Euroborg. Graag vernemen wij per ommegaande van u of u een hard of een zacht gekookt eitje wenst bij uw ontbijt."

Etiënne Reijnen werd op 5 april 1987 in Zwolle geboren en speelde in de jeugd bij ROHDA Raalte, WVF en Vitesse. Hij speelde van medio 2005 tot januari 2011 voor FC Zwolle, waarna hij in de winterstop van het seizoen 2010-2011 een contract tot medio 2014 tekende bij AZ. Hij diende dit contract uit en vertrok medio 2014 transfervrij naar SC Cambuur. Zijn verbintenis met de Friezen liep nog tot 30 juni 2016. Zijn statistieken, met dank aan Soccerway:

Enkele bewegende beelden van Mads Fenger:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.