Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

243 gasten online

 
Niet Mads Fenger maar de 22-jarige, 1,90m lange Kasper Larsen lijkt de buitenlandse verdediger te zijn die FC Groningen naast Etiënne Reijnen lijkt te gaan contracteren. Het Deense fyens.dk meldt dat Larsen, centrale verdediger van Odense Boldklub (kortweg OB) die op alle posities in de verdediging uit de voeten kan, vrijdag door FC Groningen wordt gepresenteerd. Larsen, wiens contract na een recente verlenging nog tot medio 2017 loopt, zou in Groningen een verbintenis met de looptijd van minstens drie seizoenen tekenen, aldus de Deense site. De transfersom zou ca. drie miljoen Deense kronen, omgerekend € 400.000, bedragen.

Larsen, voormalig speler van Denemarken Onder 21, speelde zijn hele carrière tot nu toe voor OB. In februari werd hij nog uitgeleend aan Astana uit Kazachstan. Verder dan vijf potjes, die hij in zijn geheel vanaf de bank heeft bekeken, kwam hij aldaar echter niet.

OB's 'sportsdirektør' Jesper Hansen zou afgelopen nacht akkoord zijn gegaan met de bij de transfer behorende formaliteiten.

Larsens statistieken, met dank aan Soccerway:

Straks bij het persontbijt van FC Groningen wellicht meer ;-)

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.