Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

452 gasten online


Vanmiddag bereikte ons het bericht dat FC Groningen op het punt zou staan een niet met name genoemde 30-jarige oud-international te contracteren. Inmiddels is dit gerucht ook op het FCG Forum gemeld. Het zou kunnen gaan om Hedwiges Maduro, op dit moment een bankzitter van het Griekse PAOK Saloniki, maar de naam van de nieuwe aanwinst is met (nog) meer onzekerheid omgeven dan sec het bericht van de aanstaande versterking. Maduro is overigens wel iemand die als verdedigende middenvelder - een in de huidige selectie nog vacante positie - uit de voeten kan. Wordt mogelijk snel vervolgd.


"Hedwiges Maduro en PAOK Saloniki beëindigen samenwerking; FC Groningen geïnteresseerd";
"FC Groningen wil Yoëll van Nieff nog niet laten gaan: er moet eerst vervanger komen"

Lees verderop over de berichtgeving die maandag 24 augustus 2015 in de Griekse pers en bij FOX Sports te lezen is.


Inmiddels bevestigt Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden dat Hedwiges Maduro een voorname kandidaat is om de selectie van FC Groningen te versterken. De FC wil er graag nog een verdedigende middenvelder bij, aldus Mennega.

 

Op maandag 24 augustus 2015 meldt het Griekse PAOK Planet dat Hedwiges Maduro en zijn huidige club, PAOK Saloniki, de onderlinge samenwerking binnen 24 uur zullen beëindigen. Gisteren zat Maduro bij de eerste competitiewedstrijd van PAOK al niet meer bij de selectie. De site schrijft dat FC Groningen in Maduro geïnteresseerd is en hem direct na de ontbinding van het contract zou kunnen inlijven.

Ook op maandag 24 augustus 2015 schrijft inpaok.com dat Maduro een onderhoud heeft gehad met Frank Arnesen, de 'sporting director' van PAOK. Rijdens dit gesprek zou inderdaad besloten zijn dat hetr contract van Maduro ontbonden kan worden, en dat er sterke interesse is van FC Groningen. Dit meldde de site op zondag 23 augustus 2015 in dit artikel ook al, al baseerde de site zich toen wel op berichtgeving in de Nederlandse media. Op maandag zou er verder over de kosten, verbonden aan de ontbinding van het contract, worden gesproken, waarna PAOK-trainer Igor Tudor niet meer over Maduro zou kunnen beschikken.

Statistieken van Hedwiges Maduro, met dank aan Soccerway:

"FC Groningen wil Yoëll van Nieff nog niet laten gaan: er moet eerst vervanger komen"
FOX Sports meldt het volgende:

Excelsior wil Yoëll van Nieff graag op huurbasis overnemen van FC Groningen, maar de noorderlingen laten de middenvelder vooralsnog niet gaan. Dit weet FOX Sports.

''Zoals Alfons (Groenendijk, hoofdtrainer, red.) al aangaf voor de wedstrijd tegen FC Groningen, vinden wij Yoëll een interessante speler’’, aldus algemeen directeur Ferry de Haan. ''Hij zou goed bij ons passen. We bekijken de mogelijkheden om hem aan te trekken.’’ Excelsior ziet hem als een optie voor alle plaatsen op het middenveld.

Het zal niet meevallen om Van Nieff los te weken in de Euroborg, want Groningen wil de 22-jarige linkspoot voorlopig niet laten gaan. ''We hebben alleen maar Eredivisie-waardige spelers in onze selectie, dus het is niet gek dat er belangstelling is’’, legt technisch manager Peter Jeltema uit aan FOX Sports. ''Maar voor Yoëll geldt hetzelfde als voor alle andere jongens die bij ons onder contract staan: we denken pas mee aan een eventueel vertrek, als we een adequate vervanger hebben gehaald. En dat is vooralsnog niet het geval.''

Het gerucht dat Groningen dicht bij het binnen hengelen van Donny Gorter is, wuift Jeltema vooralsnog weg. De verdediger annex middenvelder staat op de nominatie om Alkmaar te verlaten en geniet onder meer interesse van De Graafschap en NAC Breda.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.