Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

61 gasten online


Ook de De Telegraaf maakt inmiddels melding van de interesse van FC Groningen in oud-international Hedwiges Maduro. Volgens de krant ligt er in Euroborg een tweejarig contract klaar voor Maduro en zal hij het contract morgen na de gebruikelijke medische keuring tekenen. Mondeling zou hij al akkoord zijn met de Trots van het Noorden. Vandaag om 14 uur wordt zijn huidige contract bij PAOK Saloniki officieel ontbonden waarna de weg naar Groningen vrij is. De ontbinding van het contract is volgens de krant de beslissing van de Russische eigenaar Ivan Savvidis.


Hedwiges Maduro: "Steeds meer zin in FC Groningen"
Inmiddels heeft De Telegraaf ook al met Maduro zelf gesproken. De middenvelder laat weten dat FC Groningen zich op het goede moment heeft gemeld en dat hij er sindsdien steeds meer zin in heeft gekregen.

Op dinsdag 25 augustus jl. schreven we al het volgende:

Zowel de technische directeur Arnesen als ook trainer Tudor van PAOK zouden Maduro graag bij de selectie willen houden, aldus de krant, maar eigenaar Savvidis zou een nieuwe start willen maken. Maduro komt in zijn plannen niet meer voor. Nadat het contract vanmiddag ontbonden is, zal Maduro vanavond naar Nederland reizen om morgen de transfer naar Groningen af te ronden. Maduro wil graag terugkeren naar Nederland en ziet het als groot voordeel dat FC Groningen zich geplaatst heeft voor de groepsfase van de Europa League.

De komst van Maduro betekent aan de andere kant naar alle waarschijnlijkheid ook het vertrek van Yoëll van Nieff naar Excelsior. Van Nieff kan dit seizoen bij FC Groningen maar op weinig speelminuten rekenen. De Kralingers zien in Van Nieff een versterking voor het middenveld. Wordt ongetwijfeld snel vervolgd!

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.