Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

566 gasten online


FC Groningen en Rosenborg hulden zich nog in stilzwijgen, maar het Noorse Folkebladet meldt dat de bijna 20-jarige spits Alexander Sørloth vandaag een 4,5-jarig contract met FC Groningen heeft getekend. De Trots van het Noorden zou voor de aanvaller een transfersom van 6 à 7 miljoen Noorse kronen, omgerekend € 640.000 à € 750.000, aan Rosenborg verschuldigd zijn om het nog tot 31 december 2016 te kunnen afkopen. De 1,94m lange Sørloth zou komende winterstop bij de selectie van FC Groningen aansluiten, aldus de Noorse site.Erwin van de Looi: "Ik hoop dat het rondkomt met Alexander Sørloth"

Erwin van de Looi liet op woensdag 5 november 2015 tegenover FOX Sports weten te hopen dat de transfer van de jonge Noorse spits naar FC Groningen succesvol afgerond zal worden. Vanwege de voorbereiding op de wedstrijd tegen Slovan Liberec wilde hij er verder weinig over kwijt. Het bericht van het Noorse Folkebladet lijkt dus wel erg opportunitisch te zijn: getekend heeft Sørloth ongetwijfeld nog niet.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.