Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

143 gasten online

Newcastle United volgt Tim Matavz nadrukkelijk

Volgens ELF Voetbal wordt Tim Matavz nadrukkelijk gevolgd door Newcastle United. De huidige nummer 5 van de Premier League, die vorig seizoen nog een divisie lager speelde, zond al drie keer een scout naar Nederland om de Sloveen aan het werk te zien. ELF Voetbal schrijft dat Newcastle niet erg tevreden is over de verrichtingen van aanvallers Peter Lovenkrands en Leon Best en oriënteert zich daarom op het aantrekken van een nieuwe spits.

 

De site voegt eraan toe dat Chris Hughton, de manager van Newcastle, Matavz op het spoor kwam dankzij een tip van Brian Kerr, de Ierse bondscoach van de Faeröer eilanden. In de EK-kwalifacatiewedstrijd tussen Slovenië en Faroër vorige maand scoorde Matavz immers drie keer.

 

Ook de Engelse pers maakt gewag van de vermeende interesse van The Magpies in onze aanvaller. Mirror Football beroept zich op een artikel in News of the World en schrijft: 'Newcastle want Slovenian striker Tim Matavz from Dutch side FC Groningen.' Clarets Mad schrijft iets soortgelijks: 'Newcastle are keen on Slovenian striker Tim Matavz who they have had watched 3 times whilst playing for FC Groningen.'

 

We zullen afwachten wat Matavz' toekomst verder brengt. Naast SSC Napoli, dat onlangs in combinatie met Tim Matavz werd gebracht (zie ons artikel daarover), lijken er meer kapers op de kust voor onze spits, die in Groningen nog een contract heeft tot medio 2013.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.