Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

85 gasten online

Gazzetta dello Sport brengt Inter Milaan in verband met Tim Matavz

Aan de toch al imposante lijst van Italiaanse clubs die in verband worden gebracht met Tim Matavz kan vandaag, met nog maar vijf dagen transfer window te gaan, opnieuw eentje worden toegevoegd, en niet de minste. Gazzetta dello Sport meldt vandaag, onder het kopje "Grandi manovre in attacco" dat Tim Matavz de nieuwe naam is in het lijstje van mogelijke offensieve versterkingen voor Inter Milaan. Overigens gaat Solo Inter nog niet verder dan te zeggen dat het bij Matavz om een outsider gaat.

 

Volgens Hans Nijland, die met genoegen zal zien hoe de clubs tegen elkaar zullen opbieden, maakt Matavz vermoedelijk het seizoen gewoon af in Groningen, aldus De Telegraaf.

 

Om de vermeende interesse van de verschillende Italiaanse clubs voor Tim Matavz te verifiëren, heeft calciomercato contact opgenomen met Silvano Martina, die volgens hun de belangenbehartiger danwel zaakwaarnemer van Tim Matavz is. Hij heeft tegenover calciomercato aangegeven niets te weten over interesse van Inter en Napoli, alleen Palermo zou onlangs interesse hebben getoond, zonder hierbij concreet geworden te zijn. Verder noemt Martina de interesse uit Duitsland en wil hij niet ingaan op de vraag of het klopt dat er tussen de 7 en 9 miljoen euro voor Matavz op tafel gelegd zal moeten worden.

 

Visie Tim Matavz op de transfergeruchten rond zijn persoontje

In een erg lang vraaggesprek dat het Sloveense SiOL.net had met Tim Matavz (vandaag gepubliceerd) zegt Tim dat alles rond transfers in handen ligt van FC Groningen. Hij weet dat de club twee aanbiedingen heeft afgewezen maar kent geen verdere details. Hij wil wel naar een andere club, bij voorkeur in Spanje of in Italië (al zegt hij dat het ook elders zou kunnen), maar dat moet wel eentje zijn waar hij aan spelen toekomt, zoals nu ook bij de FC. Hij vindt Marcus Berg een goed voorbeeld zoals het niet moet: bij een nieuwe club niet de juiste kansen krijgen. Mocht het niet tot een transfer komen dan zegt hij helemaal niet teleurgesteld te zullen zijn: hij vindt dat hij Groningen nog niet ontgroeid is en respect te voelen van de andere spelers, de coach en de fans.

 

Voor wie het in het hektische transfergeweld allemaal was ontgaan:

 

 

De Telegraaf schrijft: "De kans dat Tim Matavz het voetbalseizoen afmaakt bij FC Groningen, is heel groot. Dat zei technisch directeur Hans Nijland woensdag. Er is veel interesse in de 22-jarige Sloveense aanvaller. Het verschil tussen vraag en aanbod is groot. „De kans is zeer reëel dat we de selectie intact houden”, aldus Nijland. „Er is wel concrete interesse, maar die aanbiedingen hebben we naast ons neergelegd.” "

 

Deze uitlatingen passen natuurlijk perfect in het onderhandelingsproces met als doel een zo hoog mogelijke prijs voor Matavz te realiseren.

 

Gisteren stak Pieter Huistra nog de loftrompet over zijn gewilde spelers, Granqvist en Matavz. Ondanks de transfergeruchten zetten ze zich vol overgave in voor FC Groningen. Wij hopen dat beide toppers ook vanavond in Utrecht weer in grootse vorm steken!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.