Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

197 gasten online

David de Vries (VI): "FC Groningen slaat miljoenenbod op Andreas Granqvist af"

David de Vries van VI heeft zojuist op zijn Twitter-pagina gezegd dat FC Groningen gisteren (zondag) een miljoenenbod van Club Brugge op Andreas Granqvist heeft afgeslagen. Hans Nijland zal hetzelfde hebben gedacht als vandaag met betrekking tot Tim Matavz: hij wil de ploeg graag bij elkaar houden om de doelstelling (bereiken van een vierde of vijfde plaats) te kunnen realiseren. David de Vries voegt toe dat ook Andreas Granqvist het seizoen graag bij FC Groningen wil afmaken.

 

Ook RTV Noord maakt nu melding van het bod van Club Brugge op Granqvist. Sowieso blijkt er de afgelopen periode veel belangstelling voor spelers van FC Groningen geweest te zijn.

Verder heeft ook Wim Masker op de website van de Gezinsbode nog nieuws over de laatste dag van de transferwindow. Zo weet hij onder andere te melden dat Matias Jones niet vervroegd naar Groningen zal komen, zie onderaan dit artikel!

 

UPDATE vrijdag 4 februari 2011:

VI.nl komt vandaag met het bericht dat FC Groningen vlak vóór de wedstrijd tegen Heerenveen inderdaad een miljoenenbod van Club Brugge heeft afgewezen. Volgens deze site werd het bod echter niet uitgebracht op Andreas Granqvist maar op Jonas Ivens. In overleg met Ivens werd het bod van tafel geveegd. Hans Nijland: "Daar ben ik wel best wel trots op. We kunnen goede biedingen weerstaan, we geven ons echt niet zomaar gewonnen. Het zegt ook iets over de veranderde status van FC Groningen en over onze sportieve ambities."

 

Betwijfeld moet worden dat Andreas Granqvist in Club Brugge de door hem gewenste stap vooruit in zijn carrière ziet. Dat hij de FC na dit seizoen zal verlaten staat bij ons vast, maar dat zijn loopbaan een vervolg krijgt in België allerminst.

 

David de Vries heeft inmiddels nog twee nieuwe tweets aan de "zaak Granqvist" toegevoegd:

"Voor alle reacties: het ging absoluut wél om Andreas Granqvist. Bod kwam gistermiddag vlak voor de wedstrijd binnen."

"Maar het bod van Club Brugge, in elk geval méér dan twee miljoen euro, was geen reden hem te laten gaan."

 

Volledige tekst van RTV Noord:


"Veel belangstelling voor FC Groningen-spelers

Club Brugge heeft zondagmiddag een bod gedaan op FC Groningen-speler Andreas Granqvist. Dit gebeurde vlak voor aanvang van de wedstrijd tegen Heerenveen.

Tot onderhandelen is echter het niet gekomen, want Granqvist is niet geïnteresseerd in een overgang naar Club Brugge. De verdediger heeft aangegeven het seizoen gewoon bij Groningen af te maken. Brugge had eerder ook al geïnformeerd naar een mogelijke transfer van Jonas Ivens, maar tot een concreet bod is het nooit gekomen.

Er was de afgelopen transferperiode sowieso veel belangstelling voor spelers van FC Groningen.
Vanuit de Turkse competitie was er nog interesse voor Fredrik Stenman, maar ook op de Zweedse verdediger is uiteindelijk geen bod gedaan.

Verder wilden Sparta en FC Zwolle, zowel Shkodran Metaj als Jeroen Veldmate huren. Dat was echter geen optie voor Groningen."

 

Volledige tekst van de website van de Gezinsbode:

"FC Groningen: geen transfers op slotdag

FC Groningen doet geen transfers meer op de slotdag van het transferwindow. Niemand gaat en niemand komt. Tim Matavz gaat dus niet naar Napoli.

Het was te kort dag om een transfer van Matavz op een goede manier af te ronden, vertelde technisch manager Henk Veldmate vanavond bij het kunstgrasveld van Actief, waar Jong Groningen tegen De Graafschap speelde. De clubs hebben wel afgesproken binnenkort verder te praten over een mogelijke transfer van de 22-jarige spits in de zomer.

Voor diverse reserves van FC Groningen was op de slotdag nog belangstelling van Jupiler League clubs, maar de club heeft besloten de competitie met de huidige selectie af te maken. Ook komt de Uruguyaan Matias Jones dus niet vervroegd naar Groningen."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.