Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

121 gasten online

David de Vries (VI): "Hans Nijland wil snel een akkoord met Napoli over Matavz, anders trekt FC Groningen de stekker eruit"

David de Vries, die zich bij Voetbal International voornamelijk met FC Groningen bezighoudt, heeft vanavond op zijn Twitter-pagina gezegd dat Hans Nijland duidelijkheid wil van Napoli over een mogelijke transfer van de momenteel geblesseerde Tim Matavz. FC Groningen wil dat er snel een akkoord tot stand komt, "anders trekt FC Groningen de stekker eruit", aldus David de Vries.

 

Bijna dagelijks worden we vanuit Italië verblijd met berichten van journalisten en de zaakwaarnemer van Tim Matavz, die verkondigen dat er volgende week een delegatie van Napoli naar Groningen komt om de principe-overeenkomst tussen Napoli en FC Groningen over de transfer van Matavz naar Italië te ondertekenen, en dat Tim Matavz uitsluitend naar Napoli wil en dus naar geen enkele andere club.

 

Waarschijnlijk zit in deze berichtgeving een hoog opportunistisch gehalte en wil Hans Nijland de zaak nu snel afronden, en anders staat de Sloveen gewoon nog tot medio 2013 onder contract bij de Trots van het Noorden en kunnen andere geïnteresseerde clubs, die wél in staat zijn een deal adequaat af te ronden, zich melden, zo zal onze algemeen directeur ongetwijfeld redeneren, en terecht.

 

Wordt ongetwijfeld snel vervolgd.

 

Reageren? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.