Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

123 gasten online

Italiaanse pers:

"Tim Matavz voor € 7,5 miljoen naar Napoli; Matavz zet morgen handtekening onder contract"

Volgens diverse Italiaanse sites is de transfer van Tim Matavz van FC Groningen naar SSC Napoli eindelijk rond. De Sloveen zou aan het einde van dit seizoen naar de Italiaanse club vertrekken en daar tot medio 2016 onder contract staan. Met de transfer zou een bedrag zijn gemoeid van € 7,5 miljoen, dat in termijnen aan FC Groningen betaald mag worden, zo schrijven o.a. Area Napoli en Solo Napoli. Er wordt gesproken over een optie tot koop die eind april uitgeoefend wordt. Onze vriend Gianluca Di Marzio schrijft hier dat alleen de handtekening van Tim Matavz onder het contract nog ontbreekt. Deze handtekening verschijnt volgens Campania su web morgen onder het contract, maar: deze site zegt dat Bigon, "direttore sportivo" van Napoli, "alleen nog maar de laatste details met FC Groningen en met Matavz' zaakwaarnemer, Nusret Jashari, hoeft te regelen". Slovenië speelt vanavond overigens een interland tegen Noord-Ierland. Matavz zit niet bij de wedstrijdselectie (bron: Livegoals).

 

ALS Matavz morgen tekent, dan wordt hij in het weekend of begin volgende week medisch gekeurd, aldus de Campania su web. Kortom, witte rook is er wellicht toch nog niet.

 

Wellicht is de komende dagen meer info op dit forum van SSC Napoli te vinden?

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.