Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

228 gasten online

Komst van André Carrillo naar FC Groningen op losse schroeven?

De berichten in de Peruaanse pers wisselen van dag tot dag. Volgens een bericht op Depor.pe, dat eerder vanavond het levenslicht zag, denkt Elio Casareto, een vertegenwoordiger van het Italiaanse Lazio Rome, dat een transfer van André Carrillo naar de Biancocelesti "mogelijk al de komende uren" rond zou kunnen komen. Het zou nog maar om details gaan. Casareto wil niet bevestigen dat de transfersom $ 4 miljoen (€ 2,76 miljoen) zou bedragen.

 

Wie de opportunistische uitlatingen van allerlei Italianen met betrekking tot de vermeende transfer van Tim Matavz naar Napoli gevolgd heeft, die weet dat deze uitlatingen met een forse korrel zout genomen moeten worden. Het zou ons op z'n zachtst gezegd dan ook niet verbazen dat we noch de komende uren, noch de komende dagen op de site van Lazio Rome een officiële bekendmaking van de transfer van Carrillo naar Lazio kunnen begroeten.

 

De hoop op de komst van Carrillo naar Groningen, die op 8 april jl. volgens een andere Peruaanse krant nog zeker leek, hoeft dan ook nog niet volledig de grond ingeboord te worden.

 

Wij zullen op gezette tijden wel weer een paar sites doorspitten om te kijken hoe het met dhr. Carrillo staat.

 

Eerdere artikelen van ons over André Carrillo:

 

06-04-2011: Club Alianza Lima ontkent verkoop van Carrillo: "Er wordt nog niet eens onderhandeld"

02-04-2011: Depor: "FC Groningen verhoogt bod op André Carrillo"

25-03-2011: Manager van Club Alianza Lima: "André Carrillo is niet verkocht aan FC Groningen"

29-03-2011: Depor: "FC Groningen heeft maandag André Carrillo gekocht"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.