Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

121 gasten online

"André Carrillo onderweg naar Groningen voor laatste gesprekken; verkoop Tim Matavz nabij'

Volgens Líbero.pe zal André Carrillo vandaag naar Groningen vliegen voor een slotmeeting met de directie van FC Groningen. Ongetwijfeld zal hierbij ook een heel leger zaakwaarnemers aanschuiven. Het zou allemaal nog niet rond zijn, en de interesse van de Italiaanse clubs Genua en Atalanta Bergamo is er ook nog steeds, maar daarentegen wordt geschreven dat Lazio Rome minder nadrukkelijk voor Carrillo in de running is. 

 

 

 

Vermoedelijk kan FC Groningen alleen tot zaken komen omtrent André Carrillo als aan de andere kant Tim Matavz wordt verkocht. Over Matavz schrijft het niet altijd betrouwbare Voetbalzone nu: "De transfer van Tim Matavz naar Napoli is een stap dichterbij gekomen. De spits heeft FC Groningen laten weten dat hij een persoonlijk akkoord heeft bereikt met de nummer twee uit de Italiaanse Serie A. "De bal ligt weer bij Napoli en FC Groningen", vertelt algemeen directeur Hans Nijland. "Maar nu Tim eruit is, lijkt het me dat wij er ook wel uitkomen", verwacht Nijland."

 

 

NB Voetbalzone beroept zich vermoedelijk op dit artikel uit De Telegraaf. Hans Nijland daarin over André Carrillo: "De ’Trots van het Noorden’ blijft ondertussen Zuid-Amerika afspeuren op zoek naar mogelijke versterking(en). FC Groningen is geïnteresseerd in onder anderen André Carillo, een aanvaller van de Peruviaanse club Alianza Lima. „We zijn volop bezig met de invulling van de selectie voor volgend seizoen. Carillo staat op ons lijstje. Hij is een serieuze kandidaat”, bevestigt Nijland. Tenslotte meldt ook RTV Noord dat Matavz en Napoli volgens Hans Nijland een akkoord hebben bereikt. Beide clubs hebben echter nog geen overeenstemming bereikt.

 

 

Eerdere artikelen van ons over André Carrillo:

 

14-04-2011: Club Alianza Lima: "FC Groningen bekijkt André Carrillo a.s. zaterdag"

12-04-2011: Komst van André Carrillo naar FC Groningen op losse schroeven?

06-04-2011: Club Alianza Lima ontkent verkoop van Carrillo: "Er wordt nog niet eens onderhandeld"

02-04-2011: Depor: "FC Groningen verhoogt bod op André Carrillo"

29-03-2011: Depor: "FC Groningen heeft maandag André Carrillo gekocht"

25-03-2011: Manager van Club Alianza Lima: "André Carrillo is niet verkocht aan FC Groningen"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of laat een bericht achter in ons gastenboek.