Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

52 gasten online

Turkse pers: "Besiktas ziet in Andreas Granqvist versterking van de defensie"

Met dank aan het FCG Forum: Volgens een paar Turkse en Zweedse sites (Gazete5, iddaa merkezie, Turkiskfotboll) zou het Turkse Besiktas de defensie willen versterken en hierbij voor de linkerkant denken aan Behrang Safari van Basel en voor het centrum aan Andreas Granqvist van de FC. Granqvist zou € 3,75 miljoen waard zijn, een bedrag dat ons aan de hoge kant lijkt. Het Dagblad van het Noorden meldde onlangs dat de Zweed een contractueel vastgelegde, in de tijd dalende gelimiteerde afkoopsom heeft die momenteel bij ca. € 2 miljoen zou liggen.

 

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kortweg Besiktas, is een topclub in Turkije die in 2009 nog met het kampioenschap aan de haal ging. De club draait nu echter een veel minder seizoen en is op drie speelrondes van het einde pas op een vijfde plaats terug te vinden, op maar liefst 26 punten van zowel Fenerbahçe als Trabzonspor, die onderling zullen uitmaken wie de titel in de wacht zal slepen.

 

Eerder dit jaar, in de transfer window die tot 31 januari jl. liep, bood Fenerbahçe naar verluidt nog een bedrag van ca. € 2 miljoen op onze Zweedse aanvoerder (zie ons artikel van 17 en 18 januari 2011), een bod dat door FC Groningen werd afgewezen. Granqvist gaf aan graag naar de Turkse club vertrokken te zijn, maar begreep ook heel goed dat FC Groningen hem toen niet liet gaan.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.