Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

128 gasten online

"Transfer van Matavz naar Napoli geblokkeerd; Napoli zoekt naar alternatieven"

Volgens Gianluca Di Marzio, de door ons al talloze malen geciteerde Italiaanse journalist van Sky Sport die het Italiaanse SSC Napoli tot zijn core business heeft benoemd, is de komst van Tim Matavz naar Napoli op stand by gezet. Verderop in het artikel gaat hij nog een stapje verder en zegt dat de transfer geblokkeerd is en dat de huidige nummer drie van de Italiaanse Serie A naar nóg belangrijkere spelers aan het zoeken is, zo schrijft hij in Pensiero Azzurro.

 

Aanvulling woensdag 11 mei 2011: VI: "Hans Nijland vindt het zo langzamerhand welletjes"

De papieren versie van Voetbal International gaat vandaag ook in op de soap rond Napoli/Matavz. Het schrijft dat er, vijf maanden nadat het eerste contact tussen Napoli en FC Groningen werd gelegd, nog altijd geen akkoord is over de transfer van Matavz naar de Italiaanse club. Er is volgens VI nog altijd geen overeenstemming over het transferbedrag (Dagblad van het Noorden schreef op zaterdag 7 mei jl. dat FC Groningen voor Matavz een vergoedingssom wil van € 7,5 miljoen, en dat er al wel overeenstemming is tussen Matavz en Napoli over een vijfjarig contract, maar dat beide clubs er nog steeds niet uit zijn). VI meldt dat de FC nu ook open staat voor contact met andere gegadigden. Hans Nijland: "Het loopt nu al een tijdje, maar ik vind het zo langzamerhand welletjes. Ik lig er niet wakker van, maar richting Tim geven ze op deze manier ook bepaald geen geweldig signaal af."

 

Een maandje geleden schreef diezelfde Di Marzio nog dat Matavz wel degelijk naar Napoli zou komen, zie ons artikel van 12 april jl.

 

Voor ons blijft het koffiedik kijken. Wij denken dat een transfer van Matavz naar Napoli erg ver weg is, anders zou FC Groningen wellicht toch bij het contracteren van André Carrillo hebben toegehapt (gesteld dat Carrillo geïnteresseerd zou zijn in een overgang naar de Trots van het Noorden). Aan de andere kant valt ook niet uit te sluiten dat de Italianen vanavond opeens een bankgarantie op de fax richting de Boumaboulevard sturen en in dat geval speelt Matavz zondag zijn laatste competitiewedstrijd voor FC Groningen.

 

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.