Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

85 gasten online

"FC Groningen accepteert bod van € 2,2 miljoen van Genoa op Andreas Granqvist"

Andreas Granqvist lijkt echt zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen te hebben gespeeld. Het Zweedse Aftonbladet bericht vandaag dat FC Groningen een bod van het Italiaanse Genoa op de Zweed van ca. € 2,2 miljoen heeft geaccepteerd. Het bedrag ligt vermoedelijk iets onder de contractueel vastgelegde gelimiteerde afkoopsom van naar verluidt € 2,5 miljoen. Granqvist en zijn staf zijn vanmorgen naar Italië gevlogen om te onderhandelen over zijn contract. Er zou al overeenstemming zijn over een vierjarige verbintenis. De medische keuring moet nog plaatsvinden, aldus de Zweedse krant, die schrijft dat Galatasaray en Glasgow Rangers het nakijken hebben.

 

RTV Noord meldt vanavond dat de transfer van Granqvist naar Genoa bijna rond is, en schrijft: "FC Groningen-directeur Hans Nijland is nog voorzichtig over de op handen zijnde transfer van Granqvist. Hij laat weten dat er nog geen handtekening is gezet. Wel zegt hij een goed gevoel te hebben over de slagvaardigheid van de Italiaanse club. Hij voegt er aan toe dat op een aantal details na beide clubs het eens zijn over de deal. Over de hoogte van de transfersom doet Nijland geen mededelingen. Glasgow Rangers en Galatassaray hadden zich ook gemeld bij FC Groningen om Granqvist aan te trekken. De Zweedse verdediger heeft zelf aangegeven het liefst in Italië te spelen."

 

KLIK HIER voor een aantal foto's van Andreas Granqvist vlak vóór de medische keuring die op de officiële facebook-pagina van Genoa staan!

 

Andreas Granqvist in Genoa voor de keuring (foto: Il Secolo XIX)

 

UPDATE dinsdag 14 juli 2011: Andreas Granqvist: "Vanavond of morgenochtend meer duidelijkheid"

Andreas Granqvist wilde vandaag tegenover het Zweedse Helsingborgs Dagblad niets zeggen over de stand van zaken rond zijn overgang naar Genoa, maarhij  gaf aan dat hij vanavond of morgenochtend wellicht meer zou weten. Morgen, woensdag, gaat de kogel ongetwijfeld door de kerk, want op donderdag vertrekken Andreas en zijn vriendin voor hun vakantie naar Griekenland.

 

Afgelopen zaterdag doken de eerste berichten in de pers op betreffende de interesse van Genoa in Andreas Granqvist, zie dit artikel. Gisteravond wisten we al te melden dat Andreas een voorkeur had voor Genoa, en amper een etmaal later lijkt de handel al bijna beklonken te zijn.

 

Het wachten is nu nog op de laatste contractuele details, de medische keuring en de handtekening van Granqvist, waarna de clubsites van FC Groningen en Genoa ongetwijfeld een persbericht zullen plaatsen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.