Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

57 gasten online

VI: "Tadic staat voor vertrek bij FC Groningen"

Ietwat voorbarig lijkt de kop 'Tadic staat voor vertrek bij FC Groningen' boven een stuk rond de transferperikelen bij de Trots van het Noorden in de nieuwste Voetbal International wel. Zoals in dat stuk wordt aangegeven is er namelijk nog geen enkele club met een concrete aanbieding bij Hans Nijland gekomen om onze koning van de assists over te nemen. Dat Tadic zich bij veel clubs in de kijker zal hebben gespeeld lijkt echter wel duidelijk. Met zijn 21 assists in de reguliere competitie hoeft hij op Europees niveau alleen Özil van Real Madrid en Messi van Barcelona voor zich dulden in de ranglijst van de spelers die de meeste doelpunten van teamgenoten voorbereidden.


Hans Nijland rekent er dan ook op dat de komende tijd alsnog aan Tadic en ook Tim Matavz getrokken zal worden: "Rond Tim en Dusan is het erg onrustig. Concrete aanbiedingen zijn er nog niet, maar je merkt dat we het over spelers hebben die afgelopen seizoen tot de beste van de competitie behoorden. Het moet wel heel gek lopen wil de belangstelling niet concreet worden."

Het is te hopen dat eventueel geïnteresseerde clubs zich op korte termijn gaan melden bij de Trots van het Noorden. Maandag aanstaande begint de voorbereiding op het nieuwe seizoen, en het is wel zo prettig als tenminste een groot deel van de voorbereiding met de groep kan plaatsvinden die uiteindelijk ook de groep is waarmee FC Groningen aan de competitie begint. Hier komt nog eens bij dat FC Groningen er tot op heden nog niet in is geslaagd om de linksbackpositie in te vullen, terwijl Stenman al in maart bekend maakte de club deze zomer te verlaten. Inmiddels moet ook nog een centrale verdediger als vervanger van Andreas Granqvist aangetrokken worden.

 

In de VI bevestigt Hans Nijland overigens de interesse in Marcus Nilsson als vervanger voor Granqvist. "Hij is zeker een kandidaat", laat de algemeen directeur weten, om er ook nog aan toe te voegen dat Groningen echter ook binnen de landsgrenzen scout. De club wil zich bij de keuze voor de juiste spelers bovendien niet laten opjagen. "De eerste training is geen deadline."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.