Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

141 gasten online

"Tim Matavz in de belangstelling van Udinese"

Hans Nijland verklaarde het onlangs al: het is onrustig rond Tim Matavz. Op 21 juli jl. slingerde het bepaald niet geloofwaardige Transferboulevard het gerucht de wereld in dat de Sloveen voor drie jaar bij het Italiaanse Udinese zou kunnen tekenen. Met de transfer, die pas beklonken zou kunnen worden als de overgang van de Chileen Alexis Alejandro Sánchez van Udinese naar Barcelona een feit zou zijn, zou een bedrag van EUR 7,2 miljoen en nog te verdienen premies gemoeid zijn.

 

We vonden het toen geen stukje waard, maar nu ook Goos de Boer, journalist van RTV Noord, en een andere bron van ons (die ons eerder al als eerste tipte over lopende onderhandelingen met Dusan Tadic) er melding van maken, vinden we het wél een artikel waard. Vooralsnog blijft het uiterst speculatief.

 

Op 22 juli 2011 maakte Udinese op de clubsite bekend dat de Italiaanse club, die vorig seizoen op een mooie vierde plaats in de Serie A is geëindigd, overeenstemming met Barcelona had bereikt inzake de transfer van Sanchez. Alleen een medische keuring zou nog roet in het eten kunnen gooien. Met de overgang zou een bedrag van ruim EUR 26 miljoen zijn gemoeid. De Bianconeri hebben dus het nodige vet op de ribben om Tim Matavz te kunnen bekostigen.

 

In de Italiaanse pers hebben we nog geen enkel bericht, hoe klein ook, over mogelijke interesse van Udinese in Matavz kunnen vinden. Toen Matavz in verband werd gebracht met Napoli wemelde het op de Italiaanse sites van de meldingen, dit maakt ons vooralsnog erg terughoudend. (Overigens was het in de Italiaanse pers ook vrij stil rond de overgang van Andreas Granqvist naar Genoa.)

 

Wordt vervolgd?

 

Stadio Friuli, Udinese

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.