Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

166 gasten online

VI: "PSV en FC Groningen dicht bij akkoord over Matavz"

Voetbal International komt vanavond weer met een nieuw bericht in de soap rond een eventuele transfer van Tim Matavz naar PSV. FC Groningen en PSV zijn nog steeds in onderhandeling over Tim Matavz en zijn maandagavond weer dichter bij een akkoord gekomen, aldus VI. Gezien de eerdere berichten van vanavond die duidelijk hebben gemaakt dat David Texeira zondagavond alsnog in het vliegtuig richting Nederland was gestapt en vanavond op Schiphol is gearriveerd, kunnen we op dit moment toch wel concluderen dat de volgens Hans Nijland harde deadline van zondagavond 20 uur, waarop er volgens Nijland uiterlijk een definitief akkoord met PSV bereikt had moeten zijn, bij nader inzien misschien toch wel iets minder hard was.

 

UPDATE: Omroep Brabant: "FC Groningen zet deur open voor PSV voor transfer Tim Matavz"

Omroep Brabant heeft inmiddels het verhaal rondom de eventuele transfer van Matavz naar PSV opgepikt en schrijft het volgende: "De transfer van spits Tim Matavz van FC Groningen naar PSV is nog steeds niet van de baan. Dat zegt een woordvoerder van FC Groningen. PSV onderhandelde met FC Groningen over een overgang van Matavz naar Eindhoven. Volgens FC Groningen heeft PSV twee keer een bod gedaan op de aanvaller. Het tweede bod was hoog genoeg om over door te onderhandelen, maar Brands kwam er daarna niet meer op terug . Volgens FC Groningen zou Brands zijn terug gefloten door de raad van commissarissen van PSV. PSV wil hier niet op reageren. Opmerkelijk is dat FC Groningen de opvolger van Matavz al klaar heeft staan. Het is de Urugayaan David Teixeira. Hij landde gisteren op Schiphol en onderhandelt vandaag met de leiding van FC Groningen."

Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, doet het verhaal rondom de Raad van Commissarissen van PSV af als onzin:"Verhaal dat Raad van Commissarissen van PSV Brands terugfluit rond Matavz is nonsens. Brands handelt conform vooraf afgesproken mandaat." Ook Hans van Breukelen, lid van de RvC, bestrijdt de lezing van Hans Nijland zoals deze dinsdag in zijn nieuwsbrief stond: "Onzin, wij hebben niks met de dagelijkse gang van zaken te maken. Dat ligt bij de directie. Dat moet Groningen toch ook weten", aldus Van Breukelen dinsdag tegenover NU.nl. Nijland had eerder het volgende gezegd: "Het probleem van het afronden van de deal met PSV zat hem niet in de hoogte van de transfersom. Het gat tussen vraag en aanbod was zeker overbrugbaar, maar uiteindelijk gaf de Raad van Commissarissen van PSV geen toestemming aan de directie van de club om de transfer daadwerkelijk af te ronden."

 

In FC Groningen TV gaat Hans Nijland op dinsdag in op de situatie rond Tim Matavz. Nijland zegt dat PSV vanaf het begin op Tim Matavz heeft geboden onder voorbehoud van goedkeuring van de Raad van Commissarissen:

 

 

De volledige tekst van de website van VI luidt als volgt:

 

"Tim Matavz lijkt dan toch op weg naar PSV. Maandagavond kwamen de Eindhovenaren en FC Groningen opnieuw dichter bij een akkoord over de overgang van de 22-jarige aanvaller.

Zelf is Matavz in hoofdlijnen al akkoord over een contract voor vijf jaar. PSV en FC Groningen hebben nog twee dagen om nader tot elkaar te komen. Naar verluidt verlangt de Trots van het Noorden een afkoopsom van ruim zeven miljoen euro voor de Sloveen.

FC Groningen heeft al langere tijd met de Uruguayaan David Texeira een vervanger voor Matavz op het oog. De twintigjarige spits speelt momenteel nog voor het Uruguayaanse Defensor Sporting."

 

Gerelateerde artikelen:

28-08-2011 RTV Noord: "Tim Matavz blijft bij FC Groningen"

27-08-2011 Mist en speculatie rond Tim Matavz en David Texeira

21-08-2011 FC Groningen slaat bod van PSV op Tim Matavz af; VI: "PSV legt zich hier niet bij neer"

23-08-2011 Henk van Ginkel (zaakwaarnemer Tim Matavz) gooit knuppel in hoenderhok

15-08-2011 VI: "Tim Matavz serieuze kandidaat voor PSV"

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.