Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

86 gasten online

"Keziah Veendorp (17), jeugdinternational van FC Groningen A1, tekent contract met FC Groningen"

Op 20 februari jl. schreven we in dit artikel dat Keziah Veendorp, een 17-jarige fysiek sterke centrale verdediger van FC Groningen (hiernaast op een foto van sportimages.nl) uit Sappemeer, in de belangstelling staat van internationale topclubs. Veendorp had o.a. de aandacht van Paris Saint-Germain en AS Monaco op zich gevestigd. Niet veel later deed FC Groningen hem een aanbieding voor een driejarig contract.

 

RTV Noord bericht zojuist dat Keziah Veendorp, die op 17 februari 1997 werd geboren, binnenkort zijn handtekening onder een contract met FC Groningen gaat zetten.

Wij zijn blij dat Keziah voorlopig voor FC Groningen behouden blijft. Hij is qua leeftijd nog een B-junior, maar is voorafgaande aan dit seizoen vervroegd doorgeschoven naar FC Groningen A1. Hij traint dit seizoen al wekelijks mee met het eerste elftal, en is inmiddels ook de aanvoerder van Oranje Onder 17. Wij denken dat hij straks opnieuw vervroegd wordt doorgeschoven, nu naar Jong FC Groningen, en opnieuw regelmatig aan het eerste elftal zal mogen ruiken. 


Gerelateerd artikel:

 

20-03-2014 Belangstelling Paris Saint-Germain en AS Monaco voor Keziah Veendorp (17), jeugdinternational van FC Groningen A1

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.