Laatste tweets:

Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

143 gasten online

Dino Islamovic: "Er is een aantal clubs in mij geïnteresseerd"

Allerlei middenvelders mogen momenteel dan met FC Groningen in verband worden gebracht, dit betekent niet dat de Trots van het Noorden de zoektocht naar een spits heeft gestaakt. Wellicht dat het volgende bericht in dit kader relevant is, al is er nog geen directe link met de FC. Dino Islamovic, die gisteren voor het laatst bij Fulham te bewonderen was, zegt tegenover het Zweedse Fotbolltransfers dat er een aantal clubs in hem geïnteresseerd is, maar namen wil hij niet noemen.

Op Twitter gaf hij gisteren aan geen onverdeeld gelukkige tijd bij Fulham gehad te hebben: "Last day in London.. Thank u God for the good & bad experiences I had to go through that made me who I am right now.."

 

En ook tegenover de Zweedse pers is hij bepaald niet lovend. Hij vertelt naar Fulham gekomen te zijn om voor het eerste elftal te spelen, maar toen dat niet lukte probeerde hij zijn heil afgelopen zomer elders te zoeken. (Hij liep stage bij PEC Zwolle, red.) Toen hij echter terugkeerde bij Fulham werd hij aan zijn contract gehouden. (Van de toenmalige trainer van Fulham, Martin Jol, mocht hij niet weg, red.) 

 

Dino Islamovic is nu vrij om te gaan en staan waar hij wil. Waar ligt zijn toekomst? Bij PEC Zwolle, dat hem vorig jaar al had willen inlijven, of wellicht toch bij FC Groningen, dat ook een goed gevoel aan zijn stage in het hoge noorden heeft overgehouden?

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek