Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

158 gasten online

FC Groningen volgend seizoen mogelijk weer in groene uitshirts

Zie het uitshirt van de spelers van de FC er met ingang van het seizoen 2010-2011 zó uit? Het zou zomaar kunnen! FC Groningen laat haar supporters nl. kiezen uit een tweetal varianten: de Trots van het Noorden zal hetzij in groene shirts met twee paarse banen, hetzij in volledig paarse shirts gaan spelen. Ook over het thuistenue mag gestemd worden, maar daar wijkt variant één niet noemenswaardig af van variant twee. Meer over deze "verkiezing" zie de site van FC Groningen. Dé kans om de kleur paars naar de achtergrond te verdrijven ten faveure van het heilige groen! Er kleeft ook een commerciële kant aan deze actie: het paarse shirt dat menig fan recent heeft aangeschaft is binnenkort mogelijk alweer gedateerd...

 

Keuze thuisshirt

De twee thuisshirts waaruit gekozen worden lijken verdacht veel op elkaar:

 

 

Er wordt ook komend seizoen niet afgeweken van de witte kleur en de twee karakteristieke groene banen die sinds 1991 op het shirt prijken, aldus de FC. Het verschil tussen optie 1 en 2 is een brede bies. Nieuw op het shirt is hoe dan ook aan het begin van de mouw een ring die rond de schouders loopt.

 

Keuze uitshirt

Het uitshirt kan wel een metamorfose ondergaan, als de supporters massaal voor de kleur groen gaan:

 


 

De FC licht beide mogelijke uitshirts als volgt toe:

Bij de uitshirts is het verschil zeer wezenlijk. Keuze 1 is een groen shirt met paarse banen. Keuze 2 is een geheel paars shirt met de groene ringen om de schouders. Tussen 2003 en 2008 speelde FC Groningen de uitduels in het groen. In het seizoen 2008/2009 werd het paars geïntroduceerd.

 

Supporters kunnen tot volgende week dinsdag, 15 december 2009, 10 uur hun stem uitbrengen via het daarvoor bestemde stemformulier.

 

FCG Online gaat voor groen!

 

Reageren: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.