Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

202 gasten online

Supporters kunnen per direct kiezen voor sterk verbeterde uitstraling spelersbus FC Groningen

Het momentane optreden van de eerste selectie van FC Groningen, dat veel weg heeft van een ongekende grauwsluier, mag kleurtechnisch gezien wellicht passen bij het asgrijze gevaarte dat de selectie naar uitwedstrijden transporteert, maar deel één van de metamorfose is binnenkort een feit. Supporters kunnen per direct kiezen uit drie door henzelf aangeleverde ontwerpen voor een nieuwe spelersbus.

 

Deze drie ontwerpen zijn door een driekoppige jury, bestaande uit Paul Boehlé, manager Sponsoring bij Essent, commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen en supporter/initiator Nars Broekhart, uit alle aangeleverde ontwerpen genomineerd. Er kan tot maandag 17 maart a.s. met dit stemformulier worden gestemd; FC Groningen maakt op dinsdag 18 maart 2014 bekend welk ontwerp met de eer is gaan strijken en als model zal dienen voor de nieuwe bestickering.

Wat ons betreft is dan ook al een pril beginnetje gemaakt met deel twee van de Groningse Metamorfose - een zonder angst maar juist met lef en bravoure strijdend FC Groningen! 

 

De drie ontwerpen op een rij:

 

Ontwerp 1:

 

 

Ontwerp 2: 

 

 

Ontwerp 3:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.