Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

78 gasten online

Groot onderhoud aan grasmat Euroborg begonnen

 

Vandaag schrijft Hans Nijland in zijn wekelijkse nieuwsbrief dat er begonnen is met groot onderhoud aan de grasmat. De algemeen directeur licht toe:

 

"Hoewel wij eerder hebben aangekondigd het veld in Euroborg direct na afloop van het seizoen volledig te willen vervangen, gaat ons dat niet lukken. Voor een dergelijke grote en ingrijpende operatie wordt de beschikbare tijd simpelweg te beperkt omdat we al op 17 of 24 juli Europees voetbal gaan spelen in ons stadion. Daarom is er vandaagd direct begonnen met groot onderhoud aan het veld, waarbij de huidige toplaag van de grasmat wordt verwijderd, de grond wordt bewerkt en het veld opnieuw zal worden ingezaaid."

 

Of dit betekent dat de overweging een nieuw veld aan te leggen met ingeweven kunstgras, zeg maar de AZ-ondergrond, hiermee wordt losgelaten, is ons nog niet helemaal duidelijk. Zie ons artikel van 1 maart jl.

 

 

(foto's met dank aan André Snakenborg, Hoofd Accommodatie Zaken FC Groningen)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.