Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

Selectie FC Groningen brengt bezoek aan FC Groningen Voetbalkamp

De komende tijd zullen wij iets minder fanatiek bovenop het nieuws zitten dan u van ons gewend bent. Dit heeft veel, zo niet alles, met zomervakantieperikelen te maken. Vandaag brengen we echter graag even de vijfde editie van het FC Groningen Voetbalkamp onder de aandacht, met dank aan Jasper Boer, actief voor zowel de jeugdopleiding van FC Groningen als voor v.v. GOMOS.

Het gisteren begonnen voetbalkamp is georganiseerd door het Organisatiebureau FC Groningen en duurt tot en met vrijdag 11 juli a.s. Met medewerking van vrijwilligers van GOMOS gaan de deelnemers weer een fantastische voetbalweek beleven, zo lezen we op de clubsite van v.v. GOMOS, alwaar de volgende toelichting staat:

 

Het FC Groningen voetbalkamp staat onder leiding van coördinator Deni van Dalsum. Verder krijgen de kinderen training van Kevin Heuvelink, Robin Klaassen, Jeroen van Calcar, Marcel Schaap, Dennis Zijlstra, Peter Reitsma, Nars Broekhart, Jan Paul Meijer en Joost Gerdez. Naast alle voetbalactiviteiten krijgen de deelnemers elke dag een ontbijt, lunch en een diner. Dinsdag staat voor de meeste deelnemers het hoogtepunt van de voetbalweek op het programma. Om 14:00 uur komt de staf en de volledige A-selectie van FC Groningen langs om met de deelnemers te gaan trainen. 

 

Ook tijdens de vijfde editie van het FC Groningen Voetbalkamp heeft de volledige A-selectie van FC Groningen een bezoek gebracht. De 65 deelnemers zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig op Sportpark Schapendrift van GOMOS in Norg en krijgen training van acht trainers uit de regio.

 

Door het slechte weer is de training met de selectie verplaatst naar Sporthal De Brinkhof in Norg. Rond 14:00 uur kwamen de spelers aan bij de sporthal. (Iedereen was aanwezig, behalve Filip Kostic). De trainersstaf (Erwin van de Looi, Dick Lukkien, Sierd van der Berg) kwam later aan. Martijn van der Laan was ook aanwezig.

 

Aanvoerder Maikel Kieftenbeld stelde alle spelers voor aan de deelnemers, ouders en andere belangstellenden. Daarna deden de spelers mee aan vier verschillende partijtjes. Ook was er een groep die vragen konden stellen aan de spelers. Na afloop konden alle deelnemers vragen stellen aan trainer Erwin van de Looi:


Wat is de doelstelling?
Waarom is Maikel Kieftenbeld aanvoerder?
Wat doen de spelers na de training?
Zijn de spelers moe na een training?

 

De kantine van GOMOS is natuurlijk ook aangekleed met oranje vlaggetjes. Woensdagavond gaan de trainers en spelers het Nederlands Elftal naar de WK-finale schreeuwen. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.