Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

134 gasten online

FC Groningen-spelers in voorselecties nationale team

Bondscoach Adrie Koster heeft FC Groningen-verdediger Hans Hateboer opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje. Hateboer zit samen met 35 andere opkomende talenten in de voorselectie van het nationale jeugdteam. Op donderdag 4 september a.s spelen ze tegen Jong Georgië en op 8 september a.s nemen ze het op tegen Jong Slowakije. Ook verdediger Roland Baas zit in de voorselectie van het Oranje jeugdteam Onder 19 dat begin volgende maand tegen Ierland en Duitsland spelen. Van de 35 spelers die nu deel uit maken van de voorselectie van Jong Oranje zal er slechts een aantal de definitieve selectie gaan vormen.


Maarten Stekelenburg heeft als KNVB-coach zowel keeper Edwin Heidekamp als verdediger Keziah Veendorp een voorlopige plek gegeven in het team van Oranje Onder 18. Dit team zal woensdag 3 september de strijd aan gaan met het jeugdteam van Engeland in de stad Leigh. Een aantal dagen later wordt er een tweede match gespeeld in het JD Stadion in het Engelse Bury.


Als echte FC Groningen-fan sta je natuurlijk achter onze jonge helden. Je kunt de jongens aanmoedigen tijdens beide wedstrijden van Jong Oranje die in Nederland worden gespeeld. De wedstrijd tegen Jong Georgië wordt gespeeld in Deventer (De Adelaarshorst) en de wedstrijd tegen Jong Slowakije wordt 4 dagen later gespeeld in het Koning WII Stadion in het Brabantse Tilburg. Beide wedstrijden vangen om 18.30 aan. Kun je er niet bij zijn en wil je FC Groningen toch een warm hart toedragen? Voor de wedstrijd van 24 augustus a.s. tegen ADO Den Haag kun je nog inzetten bij Unibet. Meer weten over sportweddenschappen? Kijk dan eens op de website van Unibet. Speel je liever op je mobiel? Dat kan via http://unibetmobiel.eu.