Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

271 gasten online

 Walk for Life Groningen 2014 heeft € 24.000 opgebracht! Vandaag werd de cheque door Marga Timmerman overhandigd aan Prof. Ate van der Zee, in het bijzijn van vrijwilligers, sponsoren en een delegatie van Defensie onder leiding van Generaal Wijnen. Ook Marcel Middelbos, één van de vrijwilligers, was uitgenodigd. Hij maakte het volgende verslag!

Vandaag was ik aanwezig bij de uitreiking van de cheque van Walk for Life Groningen aan het UMCG Kanker Researchfonds. Ieder jaar besteden ook wij van FCGOnline de nodige aandacht aan Walk for Life en aan de collecte, waaraan wederom goed gegeven werd tijdens de wedstrijd FC Groningen - PSV op 23 november jl.

Maar wat gebeurt er nu eigenlijk met 'ons' geld? Vaak zien we dat er nogal veel geld aan de strijkstok blijft hangen op het moment dat we aan een collecte geven. Bij de collecte van Walk for Life in de Euroborg was dit niet het geval: al het geld gaat naar de Stichting Walk for Life die het dan schenkt aan het UMCG Kanker Research fonds. In de afgelopen jaren wist Walk for Life al zo’n € 190.000 over te maken aan het UMCG Kanker Researchfonds. Deze gelden werden besteed aan verschillende machines die het kankeronderzoek versnelden, verbeterden en of makkelijker maakten. Ook nu heeft het UMCG Researchfonds een item dat het graag aan wil schaffen. Het geld dat de stichting Walk for Life Groningen dit jaar bij elkaar wist te brengen was dan ook meer dan welkom!

De deelnemers aan de Walk for Life  Groningen 2014 wisten samen met de bijdrage van de fans in de Euroborg een bedrag bij elkaar  te brengen van in totaal € 24.000,-. Een bedrag waarop we met z’n allen trots mogen zijn. Marga Timmerman overhandigde vanmiddag de cheque aan Professor Ate van der Zee, in het bijzijn van sponsoren, vrijwilligers (waaronder ikzelf)  en een delegatie van Defensie onder leiding van Generaal Wijnen. Wij allen kregen een rondleiding van Professor Kruyt op het onderzoekslaboratorium. Ik had u graag meer verteld over de verschillende onderzoeken, maar aangezien ik niet echt een wetenschapper ben, was het voor mij toch een soort van abracadabra (vakjargon) wat er aan verhalen voorbijkwam.

Foto's van de Walk for Life-bijeenkomst van vandaag:

01
02
03-1
03-2
04-1
04-2
05
06
07
08
09
10
12
13
01/14 
start stop bwd fwd

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.