Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

105 gasten online

 
FC Groningen zou inzake de opvolging van het failliet gegane Masita met sportartikelenonderneming PUMA in onderhandeling zijn. Dit bericht heeft ons bereikt via een vertegenwoordiger van het in 1948 als PUMA Schuhfabrik Rudolf Dassler opgerichte bedrijf.

Op 30 december jl. werden Masita Sportswear BV en Masita Full Team Service BV failliet verklaard. Door het faillissement moeten tientallen profvoetbalclubs in binnen- en buitenland op zoek naar een nieuwe kledingsponsor. Hans Nijland liet toen tegenover RTV Noord weten dat de gevolgen van het faillissement van Masita voor FC Groningen te overzien zijn. "Er is geen nood aan de man. Nagenoeg alle merchandise en kleding van het eerste en de jeugd is geleverd. Dit is wel de tijd waarin we de kleding moeten bestellen voor volgend seizoen, dus daarvoor is het even afwachten of er een doorstart komt. We zijn de afgelopen dagen door een aantal kledingleveranciers benaderd. Gelukkig ligt Groningen goed in de markt."

Inmiddels hebben supporters van FC Groningen zich al uitgesproken voor het nieuwe thuis- en uittenue van komend seizoen. Wij nemen aan dat deze ontwerpen onderwerp van de onderhandelingen tussen FC Groningen en PUMA zullen zijn.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.