Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

124 gasten online

 
Ietwat weemoedig hebben we vandaag moeten constateren dat het trainingsveld achter de Mediacentrale er door alle sloopwerkzaamheden inmiddels desolaat bij ligt. De kleedruimtes zijn tot de grond toe afgebroken, en slechts de dug-out langs het veld, door ons en andere trouwe trainingsbezoekers talloze malen met een bezoekje vereerd, staat nog overeind. Maar niet voor lang - het Noorderpoort College en de gemeente zullen op de plaats waar FC Groningen sinds 2006 heeft getraind een sporthal bouwen; FC Groningen zal vanaf komend seizoen op Corpus den Hoorn trainen.

Wat ons betreft plaatsen we vandaag voor het laatst een fotoreportage van het voormalige TCN trainingscomplex - of wat er nog van over is.

  

Ook voor bezoekers bestemde dug-out en lichtmasten tegen de vlakte

Op woensdag 17 juni 2015 zijn ook de voor trainingsbezoekers bestemde dug-out en de lichtmasten gesloopt. Reden voor echt de allerlaatste fotoreportage van het voormalige trainingscomplex achter de Mediacentrale...

Foto's dinsdag 16 juni 2015:

Foto's woensdag 16 juni 2015:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.