Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

115 gasten online

 
Deze week wordt op de velden van voetbalvereniging GOMOS in Norg alweer de zesde editie van het FC Groningen Voetbalkamp gehouden.  Onder begeleiding van tien jeugdtrainers wordt er  tijdens de eerste week van de schoolvakantie fanatiek getraind. De 75 deelnemers krijgen elke dag (maandag tot en met vrijdag) een andere training voorgeschoteld. Passen als Tibbling, verdedigen als Botteghin en acties en scoren als Mahi/Rusnák stonden onder andere op het programma.

Naast de verschillende trainingsvormen werd er eerder deze week een bezoek gebracht aan zwembad het Molenduinbad in Norg.

Vandaag (donderdag) kwam de volledige selectie op bezoek bij het FC Groningen Voetbalkamp in Norg. De bekerhelden werden door de kinderen op het trainingsveld onthaald middels een erehaag. Nadat aanvoerder Maikel Kieftenbeld alle spelers en staf voorstelde begon voor de deelnemers het hoogtepunt van de week… voetballen met spelers van FC Groningen. Alleen Mimoun Mahi, Rasmus Lindgren en Simon Tibbling waren afwezig in Norg. Van de staf waren Erwin van de Looi, Dick Lukkien, Marcel Groninger en Sierd van der Berg aanwezig.

Onder toezicht oog van de vele ouders werd Juninho Bacuna onder andere gedold door een jeugdige deelnemer. Ook gingen de deelnemers een sprintduel aan met Jarchinio Antonia. Na afloop was er tijd voor handtekeningen en foto’s. Uiteraard ging de KNVB-beker ook mee naar Norg. Eén ding is zeker... een prachtige middag voor de deelnemers van het FC Groningen Voetbalkamp.

Fotoreportage FC Groningen Voetbalkamp van Jasper Boer:

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.