Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

179 gasten online

Wanneer u met de auto deelneemt aan het verkeer, dan is het zicht één van de meest belangrijke dingen die u nodig hebt om veilig te kunnen manoeuvreren tussen alle andere deelnemers in het verkeer. Wanneer mensen denken aan het zicht op de weg, ligt de nadruk veelal op de voorruit. Wanneer u echter een langere auto hebt, dan is de kans groot dat de achterruit ook regelmatig vol zal zitten met zand of smeer. En zicht op de binnenspiegel is wel zo wenselijk om te kunnen zien of er iemand achter u rijdt met een hogere snelheid.

Helaas gaat de ruitenwissermotor van de achterruit regelmatig kapot. De motor is fijngevoelig en heeft veel te verwerken. De vloeistof komt immers met grote snelheid de motor uit en deze zit verwerkt in de achterklep. Het vervangen van deze motor is goed zelf te doen, maar is veel werk. Daarom is het goed om een goede ruitenwisser voor achter te kopen, zoals een Metzger, die gewoon online te bestellen is. Wanneer u zeker weet dat u een ruitenwisser achter nodig hebt, dan is het verstandig om een goed merk te kiezen. Zo weet u immers zeker dat u niet na een maand weer aan het sleutelen bent op dezelfde plaats omdat de gebruikte motor het ook af heeft laten weten.

Zorg er altijd voor dat u de wissermotor op tijd vervangt. Het is bijzonder vervelend wanneer u geen gebruik kunt maken van de binnenspiegel, zeker wanneer u eraan gewend geraakt bent om deze wel te gebruiken. Voor de kosten hoeft u het in ieder geval niet te laten. Een echte Metzger wissermotor voor de achterruit heeft u al voor een bescheiden bedrag en dan wordt het ook nog eens bij u aan de deur bezorgd.

Meer info verkrijgbaar bij www.ReservedelenStore.NL