Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

200 gasten online

Het mengsel van gokken en de voetbalwereld is tegenwoordig veel terug te zien. Het komt voorbij op het nieuws en je ziet het ook steeds vaker voorbij komen op social media kanalen. Gokken kan voordelig uitpakken, maar ook de grootste fout zijn in het leven van mensen. Er bestaat namelijk de kans dat de gokkende persoon geen genoeg kan krijgen van het gevoel dat het geeft en hierdoor verslaafd raakt aan gokken. Het kan beginnen met een aantal euro op een voetbalwedstrijd van FC Groningen, maar voor je het weet kan dit uitlopen tot een mega schulden die alsmaar oploopt. Wil jij meer te weten komen over de combinatie van voetbal en gokken? Dan raden wij aan om dit artikel zorgvuldig door te lezen.

Voetbal X Gokken

De combinatie van voetbal en gokken wordt vaak gemaakt. Mocht je nu een paar euro hebben staan op een wedstrijd van bijvoorbeeld FC Groningen, dan zul je anders kijken naar de wedstrijd dan wanneer er niks vanaf hangt. Gokken wordt voornamelijk gedaan voor het plezier. Echter kunnen mensen doorslaan en serieuze schulden opbouwen. Dit is ook veel te zien onder de ex-voetballers. Zo is er regelmatig op het nieuws dat een zoveelste ex-voetballer geld verloren of gewonnen heeft door een gokje te wagen op diverse wedstrijden. Eigenlijk is het best apart. Ex-voetballers hebben al een groot vermogen opgebouwd gedurende hun carrière. Waarom zijn er dan ex-voetballers die gokken? Een reden die bedacht kan worden is de spanning die je voelt tijdens het kijken van voetbalwedstrijden, wetende dat je er een bedrag op hebt ingezet. Vaak zie je terug dat ex-voetballers verslaafd raken aan het gevoel die spanning veroorzaakt. Hierdoor verliezen velen veel geld en bouwen ze mogelijk veel schulden op.

Voorbeeld van een ex-voetballer in deze situatie

Patrick Kluivert. Patrick is waarschijnlijk het meest bekende geval als we spreken over gokverslaving. Hij was een speler van wereldklasse. Hij heeft een mega vermogen opgebouwd, onder andere doordat hij bij FC Barcelona speelde. Hij begon te wedden met voetbalkennis. Hij had in een slechte periode van zijn leven een schuld opgebouwd van 1 miljoen euro bij criminelen. Het kon begonnen zijn met een gokje op FC Groningen tegen Vitesse, maar is geëindigd in enorme schulden. Dit moest uiteraard terugbetaald worden. Hierdoor stond Kluivert enorm onder druk. Uiteindelijk heeft Patrick de schuld weten af te lossen en is hij weer positief begonnen in het leven.