Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

120 gasten online

Na een vrij lange voorbereidingstijd is deze pur sang-FC Groningen fansite vandaag online gegaan!

We hopen van harte dat jullie onze site getrouw zullen bezoeken, bij voorkeur met een groen-witte bril op want die zit bij ons ook vastgelijmd op het voorhoofd! Van een continue objectiviteit zullen jullie ons dan ook niet altijd kunnen betichten, we zijn verknocht aan onze fantastische club. We staan ermee op en gaan ermee naar bed, in goede en in slechte tijden.

De trouwe bezoekers van media als het FCG Forum en Boerenmacht.nl hebben ons in het verleden wel eens zien posten onder onze nicknames Florén en jarkko1. Er stroomt groen-wit bloed door onze aderen, we zijn trouwe bezoekers van Oosterpark resp. Euroborg en willen met deze site graag iets toevoegen aan de andere reeds bestaande fansites van FC Groningen.

Zie onze site dus niet als vervanger van maar juist als een aanvulling op genoemde media en zeker ook op www.fcgroningen.nl

Wij willen graag van meerwaarde zijn als het gaat om actuele berichtjes over trainingen van FC Groningen, die we veelvuldig bezoeken, voorbeschouwingen op wedstrijden van het eerste maar ook een wekelijkse knipselkrant met een rondje over de binnen- én buitenlandse digitale kranten. Wat wordt er binnen en buiten de provinciegrenzen over onze prachtige club geschreven? Wij zoeken dit graag voor jullie uit en zullen dit wekelijks met jullie delen.

Gedurende de maanden januari, juli en augustus zullen we, voorzien van lasogen van het afstruinen van alle zenders, de transfergeruchten de revue laten passeren.

Maar ook de jonkies en de oudjes verdienen onze aandacht. Jong FC Groningen speelt haar wedstrijden op maandagavond op Corpus den Hoorn en daar zijn we regelmatig te vinden, per direct met pen, papier, fototoestel en een fotografisch geheugen in de aanslag.

En, zodra de sneeuw is verdwenen, beginnen de sterren van weleer onder de naam Oud FC Groningen met een tournee door Stad en Ommeland, ook vroegere helden als Ronald Steenge, Walter Waalderbos en wat dies meer zij komen op onze site van tijd tot tijd aan bod.

Wij hopen dat jullie van onze site gaan genieten. Bewust streven we geen discussies na, maar wel kunnen jullie op- of aanmerkingen op onze site aan ons kenbaar maken, graag zelfs, we zijn er voor jullie en doen graag wat met (hopelijk opbouwende) kritiek. Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel plezier, en bovenal:

Forza Grunn!