Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

286 gasten online

Interesse voor Luis Pedro uit Eredivisie, Jupiler League en Denemarken; voorlopige inschrijving bij V.V. Helpman

UPDATE donderdag 27 juni 2013: Luis Pedro tekent contract bij FC Emmen

Luis Pedro, wiens aflopende contract bij FC Groningen niet werd verlengd, heeft zich ingeschreven bij V.V. Helpman uit Groningen. Dit betekent echter niet dat hij zijn loopbaan op de Esserberg zal voortzetten. Er zijn nl. in Nederland teams uit de Eredivisie en de Jupiler League in hem geïnteresserd en in Denemarken uit de hoogste divisie, de Superligaen.

 

FC Emmen geïnteresseerd in Luis Pedro; contractonderhandelingen reeds gaande

Op donderdag 20 juni 2013 is bekend geworden dat er onderhandelingen gaande zijn tussen Luis Pedro en FC Emmen! We zijn erg benieuwd of de jonge verdediger volgend jaar in de Jupiler League te bewonderen zal zijn.

 

UPDATE donderdag 27 juni 2013: Luis Pedro tekent contract bij FC Emmen

Een week nadat duidelijk werd dat FC Emmen in Luis Pedro was geïnteresseerd is de overgang rond gekomen. De clubsite van FC Emmen meldt dat de 21-jarige verdediger een éénjarig contract bij de club van trainer Joop Gall zal tekenen met een optie voor nog een tweede seizoen. Proficiat, Luis! FC Emmen schrijft: "Trainer Joop Gall is dan ook zeer verheugd met de komst van Pedro, zeker omdat hij uit meerdere aanbiedingen kon kiezen." We weten dat ook SC Cambuur heeft overwogen Luis Pedro onder contract te nemen.

Indien de belangstelling van één van de geïnteresseerde clubs vóór 31 augustus a.s. niet concreet zou zijn worden, dan zou hij hij zich vanaf komend seizoen in het blauw-wit van Helpman gehuld hebben - de club waar hij op z'n twaalfde door FC Groningen werd gescout. 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.