Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

108 gasten online

Leandro Bacuna uitblinker bij Aston Villa met doelpunt en assist; 3-2 zege tegen Manchester City (met beelden!)

Erwin van de Looi ging gistermiddag tijdens het perspraatje ook even in op Leandro Bacuna. Hij was vol bewondering over de pas 22-jarige Bacuna, die het prima doet bij Aston Villa. Van de Looi had overigens begrip voor de supporters van FC Groningen, die Bacuna vaak verguisden vanwege een karaktertrek van Bacuna: toen het in zijn Groningse periode niet liep werd hij onzeker. Deze onzekerheid deed hij echter onbewust als een soort arrogantie uitstralen.

 

Vanmiddag was Leandro Bacuna prima op dreef in de wedstrijd die Aston Villa met 3-2 won van Manchester City. Bacuna was verantwoordelijk voor de assist van de 1-1 van Karim El Ahmadi, en hij scoorde de 2-2 uit een prachtige vrije trap (beelden zie hieronder). Opvallend was de reactie op Twitter van een fan van Aston Villa, die op Twitter het volgende aan supporters van FC Groningen richtte: "Everyone at Groningen should be really proud of your old boy Bacuna. He was colossal against Man City today. Thanks!" We sluiten ons graag bij deze woorden aan!

Leandro's doelpunt van vanmiddag was zijn eerste officiële doelpunt in dienst van Aston Villa. Eerder scoorde hij ook al de 1-5 in een oefenwedstrijd bij Crewe Alexandra. Beide doelpunten zijn hieronder te bekijken!

 

 


Gerelateerd artikel:

 

11-09-2013 Leandro Bacuna speelde in drie van de vier wedstrijden van Aston Villa, maar blijft nuchter

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.