Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

227 gasten online

 
Mocht Eric Botteghin in deze transfer window nog vertrekken bij FC Groningen, dan kan de Trots van het Noorden Gibril Sankoh niet meer vastleggen als versterking voor de defensie van de bekerwinnaar. Sankoh wilde nl. niet langer wachten op een aanbod voor een contract bij FC Groningen en zet zijn handtekening onder een eenjarige verbintenis bij het naar de Eredivisie gepromoveerde Roda JC, zo berichten de buiten Kerkrade alom gehate Limburgers op de clubsite. Sankoh, wiens gezin in Assen woont, had graag zijn rentree gemaakt bij FC Groningen, maar de FC had hem te kennen gegeven dat hij pas voor een contract in aanmerking zou komen nadat er een verdediger was vertrokken.


Algemeen directeur Wim Collard reageert als volgt: "We zochten naar een verdediger met ervaring en zijn blij dat we Gibril aan de selectie kunnen toevoegen. Hij kent de Nederlandse Eredivisie en wij zijn ervan overtuigd dat hij met zijn stijl van spelen past bij Roda JC." 

Als Sankoh de medische keuring goed doorstaat, zal hij vanaf dinsdag aansluiten bij de training.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.