Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

398 gasten online

Zege tegen N.E.C. zorgt voor stormloop; inmiddels ruim 12.000 seizoenkaarten verkocht

Het opportunisme onder voetbalsupporters viert hoogtij. Eén overwinning in de competitie is goed geweest om ca. 200 mensen over de streep te trekken en te bewegen een seizoenkaart voor FC Groningen aan te schaffen. Stond de teller op de persdag, die op 30 juli jl. werd gehouden, nog op 11.814 verkochte jaarkaarten; exact een week later zijn er ruim 12.000 seizoenkaarten verkocht, zo meldt Hans Nijland in zijn wekelijkse nieuwsbrief.

Afgelopen seizoen wist FC Groningen 14.300 van de beschikbare 15.800 seizoenkaarten aan de man te brengen. Hans Nijland sprak tijdens de persdag nog de verwachting uit dat er komend seizoen ca. 2.000 minder seizoenkaarten dan vorig seizoen verkocht zouden worden.

 

Gisteren berichtte RTV Noord ook al over de drukte bij de supportersbalie van FC Groningen; Hans Nijland sprak hierover in een interview (aan de rechterkant van het artikel van RTV Noord te beluisteren) zijn blijdschap uit. Hij geniet van de positieve sfeer die er momenteel rondom de club hangt, en wij met hem! Wat ons betreft ziet de Euroborg er zondag zó uit:

 

 

Meer informatie over het verkrijgen van een seizoenkaart, met o.a. de mogelijkheid van gespreide betaling in zes termijnen, is hier en hier te vinden.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.