Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

254 gasten online

KNVB maakt zich opnieuw belachelijk en belt met Hans Nijland over zijn uitlatingen

Het vermoeden hadden we al jaren, maar andermaal heeft de KNVB de stellige indruk gewekt dat er te Zeist sprake is van verborgen werkloosheid. Onlangs vond men het al nodig om vanaf de befaamde ivoren toren een schikkingsvoorstel over de FC uit te storten als straf voor het vallen van sneeuw. Hans Nijland reageerde hier terecht woedend op, en jawel - ook hierover wenst de Zeister bende het laatste woord te hebben.

 

De Telegraaf schrijft: "De aanklager betaald voetbal van de KNVB vond de woorden van Nijland niet beledigend of kwetsend richting de KNVB. De aanklager maakt geen zaak tegen Hans Nijland. Wel heeft de KNVB contact opgenomen met de directeur van Groningen over zijn uitlatingen."

 

Woordvoerder KNVB tegenover FOX Sports:over het niet nader onderzoeken door de aanklager: "Dat doen we alleen als het grievend of kwetsend is. Dat is hierbij niet het geval, al zien we wel liever dat er op een andere manier met elkaar om wordt gegaan." Dat de KNVB dit met droge ogen durft te beweren is werkelijk lachwekkend.

Wat ons betreft is het tijd voor de oprichting van een nieuw overkoepelend orgaan, dat efficiënt werkt en enige feeling met voetbal en supporters heeft. Het huidige betuttelende en pluchebezeten gedrocht lijkt zichzelf met rasse schreden naar de afgrond gebracht te hebben, nadat het op kosten van de gemeenschap miljoenen euro's heeft verbrast om zichzelf in stand te houden en om te trachten voetbal in ballet te transformeren. 't Is mooi geweest, heren!

 

Michael van Praag, reeds in 2010 ver verwijderd van de realiteit - bekijk deze onthutsende video

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.