Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

341 gasten online

Fotowedstrijd: Met FC Groningen op vakantie

Wedstrijdshirt thuis 2014/2015 Junior

De zomerstop duurt de meeste supporters van de Trots van het Noorden veel te lang. We kunnen niet wachten tot de competitie weer begint en het shirt en de sjaal weer uit de kast gehaald kunnen worden. Voordat het zover is zullen veel supporters een (korte?) vakantie inlassen. Dat wij met z’n allen ontzettend trots zijn op onze plaatselijke FC zal meer dan ooit getoond worden in de verre (of nabije) oorden.

 

Shirts, truien, vlaggen van FC Groningen – we zullen ze overal ter wereld tegenkomen de komende weken. Reden voor fcgonline.nl om een fotowedstrijd uit te schrijven. Stuur ons je mooiste, grappigste of aandoenlijkste vakantiefoto mét FC Groningen attribuut en win het nieuwe Masita thuisshirt! De eerste inzendingen zijn inmiddels al binnen en er zitten al leuke plaatjes bij. Waar we eerst dachten met dank aan Essent één nieuw thuisshirt te kunnen verloten, blijken dat er zelfs drie te zijn!

De voorwaarden voor deelname zijn:

 

-          - Op de foto moet duidelijk de link met FC Groningen zichtbaar zijn

-          - Iedere deelnemer mag één foto opsturen

-          - Inzendingen zijn vóór 19 augustus te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-          - Door het opsturen van je foto ga je ermee akkoord dat deze gepubliceerd zal worden op deze website

 

Alle ingezonden foto’s zullen na afloop van de wedstrijd gepubliceerd worden op fcgonline.nl. De redactie zal de drie mooiste foto’s kiezen. Uit deze drie foto’s kunnen de lezers van fcgonline de uiteindelijke winnaar kiezen. De winnaar ontvangt het nieuwe Masita thuisshirt!

 

De fotowedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door Essent, die de shirts beschikbaar heeft gesteld, waarvoor dank!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.