Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

231 gasten online

Op vrijdag 20 september 2013 overleed Loretta Boom aan een ernstige ziekte. Ze mocht slechts 23 jaar worden. De FC Groningen-fan in hart en nieren, die de FC in 2007 nog naar Florence achterna reisde, was voor velen het gezicht van Walk for Life Groningen, een sportief evenement waarvan de opbrengst naar het UMCG Kanker Researchfonds gaat. Komende zondag zal er door ruim 30 familieleden en vrienden van Loretta in de Euroborg worden gecollecteerd voor de Stichting Walk for Life Groningen. Lees hieronder de oproep van Johan en Willy Boom, Loretta's ouders.

A.s. zondag mogen wij - familie en veel vrienden van Loretta Boom - voor de 3e keer collecteren voor Stichting Walk for Life Groningen, voorafgaande aan de wedstrijd van FC Groningen tegen PSV, bij de ingangen 1 t/m 4.

Hier zijn we heel blij mee en we bedanken nu alvast de directie van FC Groningen voor hun gastvrijheid.!!!

Loretta haar grote wens was – en is nu onze grote wens - om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek bij jongvolwassenen. De opbrengst gaat rechtstreeks en in zijn geheel via Stichting Walk for Life Groningen naar het UMCG Kanker Researchfonds. De doelgroep is de leeftijdsgroep waartoe de collectanten bijna allemaal behoren, 18-30 jarigen.

We zijn herkenbaar aan ons knaloranje T-shirt, welke betrekking heeft op het wandelevenement welke op 10 mei jl. is gelopen rond het Paterswoldsemeer. Daarnaast zullen wij een "vlag, c.q. bord" bij ons dragen welke boven de mensen uit zal steken met daarop de verwijzing naar Walk for Life Groningen. En natuurlijk de collectebussen met logo. Hier mogen alle euromunten, briefpapier, FC-munten in die u kunt /wilt missen voor dit goede doel.

We hopen op een positief resultaat deze dag voor de FC in de competitie en hopen zelf op een volle bak qua supporters met daarbij ook een positief resultaat in de collectebussen. Wilt u ons daarbij helpen door te doneren??

BOEREN DIE GEVEN NIET OP, WIJ OOK NIET!!!!

Met vriendelijke groet,

Namens alle collectanten,
Willy Boom

 


Loretta Boom, in 2007 op weg naar Fiorentina - FC Groningen