Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

190 gasten online

 
Fans van FC Groningen die niet in de gelegenheid zijn om op 3 mei a.s. naar de dan ongetwijfeld zinderende Kuip te trekken, die hoeven niet tandenknarsend thuis te blijven. Sikkom bericht nl. dat de bekerfinale die dag op een groot scherm op de Grote Markt vertoond zal worden. De bevestiging hiervan werd via Sil Doeksen, bedrijfsleider van de Drie Gezusters, verkregen. De gemeente had zojuist akkoord gegeven op uitzending van de kraker op een groot scherm.

 
Fans kunnen eveneens bij Café De Kachel aan het Schuitendiep terecht, alwaar de bekerfinale op een groot scherm en vijf plasma TV's uitgezonden zal worden.

Doeksen licht het volgende toe: "Voorwaarde is dat we geen entree vragen, dat het voor iedereen toegankelijk is en waarschijnlijk mogen we geen hekken plaatsen, om dat open karakter te behouden."

De voorverkoop voor seizoenkaarthouders die wél naar De Kuip willen en kunnen afreizen is vanochtend overigens begonnen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.