Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

360 gasten online

 
Het zal niemand verbazen - de komende week zal niet alleen ons doen, denken en laten, maar ook onze berichtgeving op fcgonline.nl gedomineerd worden door de aanstaande bekerfinale, een volksfeest dat moet en zal uitmonden in de eerste prijs voor de Trots van het Noorden. Vandaag bericht FC Groningen op de clubsite dat de afsluitende training op zaterdag 2 mei a.s. 'om veiligheids- en organisatorische redenen' besloten zal zijn, maar aansluitend om ca. 17:00 uur kunnen fans de spelersbus uitzwaaien.

FC Groningen licht het volgende toe:

Supporters, die de selectie en staf van FC Groningen daags voor de KNVB-bekerfinale een laatste steun in de rug willen geven, kunnen hiervoor op zaterdag 2 mei terecht bij Euroborg. Na de voor publiek niet toegankelijke middagtraining zal er rond de klok van 17.00 uur een uitzwaaimoment van de spelersbus zijn op de omloop buiten bij het stadion.

Rond genoemd tijdstip zal de spelersbus van FC Groningen richting Rotterdam rijden, waar een dag later om 18.00 uur PEC Zwolle de tegenstander is in de bekerfinale. De spelersbus zal tot aan de ringweg van Groningen begeleidt worden door trekkers van sponsorrelaties uit de BoerenBox van FC Groningen. Daarna draait de spelersbus de snelweg op om koers te varen richting Rotterdam.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.