Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

150 gasten online

Tom Hiariej tekent nieuw contract bij FC Groningen

FC Groningen is met Tom Hiariej een nieuwe driejarige verbintenis overeenkomen die de speler tot medio 2015 aan de club bindt. Zij huidige contract liep aan het einde van dit seizoen af. De geboren Winschoter heeft de jeugdopleiding van FC Groningen doorlopen en kwam inmiddels al in 98 officiële wedstrijden voor de Trots van het Noorden in actie, waarin hij drie keer scoorde. Na Virgil van Dijk en Leandro Bacuna is Tom Hiariej de derde speler waarvan FC Groningen het contract voortijdig openbreekt. Over het eventueel verlengen van de aan het einde van het seizoen aflopende contracten van Petter Andersson, Brian van Loo, Koen van de Laak en Thomas Enevoldsen is op dit moment nog niets bekend.

 

Op de officiele clubsite toont manager technische zaken Henk Veldmate zich blij met de contractverlening van Hiariej: "Het geeft altijd een extra dimensie als een jonge speler uit je eigen jeugdopleiding doorbreekt bij het eerste elftal en al langere tijd een vaste waarde is binnen de eerste selectie. Tom heeft al bijna honderd wedstrijden op ons niveau gevoetbald en heeft zich de laatste seizoenen steeds weer verder ontwikkeld. Wij waren al langer met hem in gesprek om te kijken of we zijn aflopende verbintenis konden verlengen en we zijn heel blij dat Tom met ons deze keuze nu heeft gemaakt. Tom is een speler, die op meerdere posities binnen het elftal uit de voeten kan en wij weten van elkaar wat we aan elkaar hebben. Dat is een mooi gegeven."

 

Ook Tom Hiariej is blij met de nieuwe verbintenis: "We waren inderdaad al langer met elkaar in gesprek, maar mijn intentie was eigenlijk vanaf het begin om bij Groningen te blijven. Ik voel me prettig bij FC Groningen en de sfeer binnen de club bevalt me uitstekend. FC Groningen is nog altijd in ontwikkeling en zit in de lift omhoog. Daarvan wil ik graag onderdeel blijven uitmaken. Ik kan mezelf bij de club elke dag weer en ieder jaar opnieuw verbeteren en doorontwikkelen en daarom is er voor mij geen enkele reden naar een nieuwe omgeving uit te zien. De ambities van FC Groningen stroken met mijn persoonlijke ambities. De club wil hogerop en elk jaar spelen om de plaatsen, die recht geven op Europees voetbal. Dit is mijn vierde seizoen bij de eerste selectie en de voorgaande drie jaar lukte het steeds net niet Europees voetbal te halen. Dat moet nu maar eens een keer echt gaan gebeuren!"

 

We wensen Tom Hiariej ook de komende jaren heel veel succes bij FC Groningen!

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.