Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

126 gasten online

Kees Kwakman heeft mogelijk een liesbreuk

UPDATE zaterdag 15 oktober 2011: Vrees voor liesbreuk blijkt onterecht

VI.nl schrijft vandaag dat de kans groot is dat FC Groningen de komende weken geen beroep kan doen op Kees Kwakman. De site schrijft dat de 28-jarige centrumverdediger al langere tijd last heeft van pijn in de lies en morgenochtend een onderzoek in het ziekenhuis ondergaat. Kwakman zelf: "De laatste wedstrijden heb ik met pijnstillers gespeeld. Ik had gehoopt dat het vanzelf over zou gaan, maar het wordt juist steeds erger. Gisteren op de training was de pijn zo hevig dat ik niets meer kon. Hopelijk geeft de scan morgen duidelijkheid, de verwachting is een liesbreuk." Mocht er daadwerkelijk van een liesbreuk sprake zijn, dan staat Kwakman zeker drie weken aan de kant en mist hij in ieder geval de wedstrijden tegen Heracles Almelo, FC Twente en Feyenoord.

 

UPDATE zaterdag 15 oktober 2011: Scan laat géén liesbreuk zien

Het Dagblad van het Noorden meldt vanmorgen in haar papieren versie dat de scan die woensdag in een ziekenhuis in Assen is gemaakt van de pijnlijke plek in de onderbuik van Kees Kwakman, geen liesbreuk liet zien. De medische staf zal de komende dagen in overleg met Kwakman bepalen hoe de blessure, waar de centrale verdediger nu al een aantal weken last van heeft, behandeld kan worden.

 

Maandag op de training werd geoefend met een variant waarbij Danny Holla en Jonas Ivens in het hart van de verdediging stonden. Virgil van Dijk is nl. afgelopen vrijdag aan zijn enkel geblesseerd geraakt en ontbrak sindsdien op de trainingen, daar waar Kwakman nog wel aan delen van de training kon meedoen.

 

VI.nl vergelijkt de klachten van Kees Kwakman met die van Arjen Robben:

 

"De klachten van Kwakman doen denken aan voormalig Groningen-speler Arjen Robben, die nu bij Bayern München eveneens uit de roulatie is met een liesbreuk. Lang werd gedacht dat de Oranje-international kampte met een slepende schaambeenblessure, maar onderzoek door de medici van het Nederlands elftal bracht de liesbreuk aan het licht."

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.