Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

62 gasten online

Clubicoon Theo Huizinga (65) stopt als Teammanager van FC Groningen

FC Groningen heeft op haar clubsite bekend gemaakt dat Theo Huizinga besloten heeft om aan het einde van dit seizoen zijn functie als Teammanager bij FC Groningen neer te leggen. Huizinga, geboren op 11 februari 1946 en dus sinds begin van dit jaar in het genot van een AOW-uitkering, is tot dit besluit gekomen omdat de jaren gaan tellen, hetgeen ook niet onopgemerkt aan zijn fysieke welbevinden is gebleven. Recent hield een tia-achtige aandoening hem enige tijd aan de kant. Theo is al sinds 1976 als Teammanager in dienst van de FC, een functie die hij lange tijd met die van Manager Algemene Zaken heeft gecombineerd.

 

FC Groningen zal het vanaf komend seizoen zonder de illustere man, die steevast met een dikke sigaar door het leven gaat, moeten doen. Wij herinneren hem als de man die de wissels doorgeeft aan de vierde official, de drijvende kracht achter een vlekkeloze organisatie van trainingskampen en oefenwedstrijden, degene die menig nieuwe aanwinst van de FC vanaf dag één een goed gevoel heeft bezorgd en iemand die altijd een neusje voor een handeltje heeft.

 

FC Groningen zegt dat Theo Huizinga heeft aangegeven zich na dit seizoen beschikbaar te houden voor het verrichten van enkele hand- en spandiensten voor FC Groningen, wat door de club ten zeerste op prijs wordt gesteld en gewaardeerd. De FC voegt eraan toe dat de directie van FC Groningen Theo zeer erkentelijk is voor de werkzaamheden en de vele verdiensten die hij heeft gehad en nog steeds heeft voor de club. Aan het einde van het seizoen zal op passende wijze afscheid van Theo Huizinga worden genomen.

 

Theo Huizinga, hier met veiligheidscoördinator Mathias Mulder

 

Mike Zonneveld en Theo Huizinga brachten begin 2010 een bezoek aan Beatrixoord in Haren waar een supporter van FC Groningen werd verrast met een shirt van de huurling van PSV:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.