Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

177 gasten online

Meniscusoperatie dreigt voor Hyun Jun Suk

Het Dagblad van het Noorden brengt vanmorgen geen goed nieuws over de ziekenboeg van FC Groningen. De krant meldt dat Pieter Huistra heeft gezegd dat van de knie van Hyun Jun Suk een MRI-scan is gemaakt, en dat een meniscus-operatie dreigt. De medische staf van FC Groningen moet hierover een beslissing nemen. Eveneens geblesseerd zijn momenteel Kees Kwakman (buikspier), Thomas Enevoldsen (hamstring), Emil Johansson (lies), Koen van de Laak (knie) en Luciano (lies).

 

Onduidelijk is of we hen vóór de winterstop op het veld terug zullen zien. Huistra geeft alleen aan te verwachten dat Luciano dit kalenderjaar zijn rentree bij de wedstrijdselectie kan maken.

 

UPDATE zondag 27 november 2011: Suk: "Maandag operatie aan gescheurd kraakbeen"

Op zijn Twitter-pagina heeft Hyun Jun Suk aangegeven dat hij a.s. maandag, 28 november 2011, onder het mes moet om aan gescheurd kraakbeen in zijn knie geopereerd te worden. Hij zal in dat geval een aantal weken aan de kant staan. Zijn winterstop is inmiddels aangebroken...

 

FC Groningen speelt in 2011 na vanavond nog thuis tegen NEC, uit tegen Vitesse en thuis tegen FC Utrecht. De competitie wordt op 22 januari 2012 hervat met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.