Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

414 gasten online

Zuid-Koreaanse centrale verdediger op proef bij FC Groningen;

FC Groningen gaat niet verder met proefspeler Hicham Faik

Bij FC Groningen zal de komende week Kim Young-Chan op proef meetrainen, zo meldt de clubsite van de FC vandaag. Kim Young-Chan is een lange, 18-jarige centrale verdediger uit Zuid-Korea en een goede vriend van Hyun Jun Suk. Hij werd geboren op 4 september 1993 en speelt bij Shin-gal High School Team dat is gerelateerd aan Yongin FC uit de National League (de Zuid-Koreaanse tweede divisie), zo schrijft de FC. Wij nemen aan dat hiermee Yongin City FC (용인시청 축구단) wordt bedoeld, en niet het inmiddels opgedoekte Yongin Citizen Football Club. Kim heeft voor Zuid-Korea U17, U18 en U19 gespeeld.

 

Tevens kunnen we melden dat FC Groningen vooralsnog niet verdergaat met Hicham Faik, de 19-jarige speler van Jong ADO Den Haag die in oktober en in november twee maal een tijdje op proef met FC Groningen heeft meegetraind. De linker middenvelder kon uiteindelijk toch niet voldoende overtuigen om nu tot het aanbieden van een contract te kunnen overgaan. FC Groningen blijft Faik wel volgen.

 

 

 

Zoektochten naar Zuid-Koreanen die Kim heten zijn vergelijkbaar met het traceren van Nederlanders die luisteren naar de naam De Vries. Het Zuid-Koreaanse alfabet speelde een extra complicerende factor. Kortom, veel meer dan bovenstaande kunnen we vooralsnog niet presenteren. Wij zullen de komende dagen echter pogen meer over Kim te weten te komen en melden ons dan weer!


Gerelateerde artikelen over Hicham Faik:

 

21-10-2011 FC Groningen wil Hicham Faik (19) in oefenwedstrijd aan het werk zien

07-10-2011 Training vrijdag 7 oktober 2011: laatste dag stage Hicham Faik

05-10-2011 Hicham Faik (19) op proef bij FC Groningen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.