Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

367 gasten online

Wedstrijdwijzigingen FC Groningen baren opzien

De KNVB heeft FC Groningen vandaag verblijd met een drietal gewijzigde aanvangstijden van wedstrijden van FC Groningen in de tweede helft van het seizoen. De wijzigingen worden allen gemotiveerd met de volgende volzin: "t.b.v. tv-contract vervangende zaterdagwedstrijd Eredivisie Live". Inderdaad betreft het drie wedstrijden die worden verschoven van de zondagmiddag naar de zaterdagavond.

 

De wijzigingen schijnen nodig te zijn omdat AZ en PSV Europese verplichtingen op donderdag hebben. De KNVB heeft hun competitiewedstrijden juist van de zaterdag naar de zondag verplaatst.

 

De volgende wedstrijden zijn verplaatst:

 

N.E.C. - FC Groningen van zondag 26-02-2012 16:30 uur naar zaterdag 25-02-2012 20:45 uur

FC Groningen - Vitesse van zondag 11-03-2012 12:30 uur naar zaterdag 10-03-2012 18:45 uur

FC Utrecht - FC Groningen van zondag 18-03-2012 14:30 uur naar zaterdag 17-03-2012 18:45 uur

 

Aanvulling zaterdag 24 december 2011:

Supporters FC Utrecht protesteren tegen verplaatsing duel tegen FC Groningen

 

De clubs lijken meer en meer een speelbal te worden van de KNVB en Eredivisie Live, waartegenover echter steeds minder inkomsten voor de clubs staan. Treffend voorbeeld: FC Groningen hervat de competitie op zondag 22 januari a.s. met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Deze wedstrijd begint (vooralsnog) om 14:30 uur, het tijdstip waarop wedstrijden van de Trots van het Noorden al sinds mensenheugenis van start gaan. Dit is echter de laatste keer in het huidige seizoen dat een thuiswedstrijd van FC Groningen op zondagmiddag om 14:30 uur begint! In onze ogen een slechte ontwikkeling. Overigens heeft FC Groningen bij de presentatie van het eerste concept van het competitieprogramma met succes geprotesteerd tegen dat speelprogramma. In de eerste opzet waren nl. nóg minder zondagmiddag 14:30 uur-thuiswedstrijden voor FC Groningen ingepland.

 

Aanvulling zaterdag 24 december 2011:

Supporters FC Utrecht protesteren tegen verplaatsing duel tegen FC Groningen

Op We Love Utrèg, een fansite van FC Utrecht, is vandaag een oproep geplaatst om te protesteren tegen de verplaatsing door de KNVB van FC Utrecht - FC Groningen van zondag 18 maart naar zaterdag 17 maart 2012. De volledige tekst van de oproep:

OPROEP!! FC Utrecht - FC Groningen


Beste supporters,

Het competitie programma aan het begin van dit seizoen zag er voor de fans van FC Utrecht niet goed uit. Met name voormalig voorzitter Jan Willem Van Dop heeft zich daar met hand en tand tegen verzet. Gelukkig is daarom het programma voor FC Utrecht een beetje genormaliseerd.


Vandaag vernamen wij echter dat de wedstrijd FC Utrecht - FC Groningen welke op zondag 18 maart aanvang 14.30 uur gespeeld wordt, is verplaatst naar zaterdagavond 17 maart. Met een aanvang van 18.45 uur!

Wij gaan er van uit dat FC Utrecht hier niet akkoord mee zal gaan. Een steuntje in de rug kan FC Utrecht dan ook goed gebruiken. Daarom roepen wij de fans op om hun ongenoegen te uiten naar de directeur van FC Utrecht.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het mag immers algemeen bekend zijn dat de fans van FC Utrecht het liefst op zondagmiddag 14.30 uur hun helden zien voetballen. Uitzonderingen daar gelaten.

Bestuur WLU.

 

FCG Online sluit zich van harte aan bij deze actie! Er wordt gesold met supporters. Zaterdag om 20:45 uur mogen we naar N.E.C., en zaterdagavond om 18:45 uur naar FC Utrecht. Met één druk op de knop worden wedstrijden verplaatst om Eredivisie Live van dienst te zijn. Stuur een mail naar de directeur van FC Utrecht (mailadres zie hierboven) of naar Hans Nijland, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

WLU stelt zich hier overigens als volgt voor: Wij komen op voor de belangen van de hartstochtelijke supporters van FC Utrecht. De supporterswereld van FC Utrecht is een wereld waar supporters meetellen, maar net zo makkelijk als lastig en vervelend worden beschouwd. Wie zelf (uit)wedstrijden van FC Utrecht heeft bezocht, kan dat vermoedelijk alleen maar beamen. Onze focus ligt bij de belangen van de hartstochtelijk meelevende fans, die thuis- maar vooral uitwedstrijden bezoeken.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.